хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Тот (2.V – 20.V)

Тот - египетски хороскопТот е едно от най-главните божества, помощник на Амон. Той играе изключително важна роля при определянето на ценността на човешката душа.

Тот е роден под знака на мъдростта. Той е високо интелигентен и умът му е невероятно жив. Постоянно гради планове и търси начин да използва безкрайните си умения. Задълбочен мислител, обича да медитира и разсъждава.

Много пъти в живота си той смъква някоя от прословутите си змийски кожи и променя напълно интересите си или се залавя със съвършено различна работа. Той обича предизвикателствата и рядко греши. Добър организатор е, има забележителен делови дух и обикновено е щастлив във финансово отношение. Повечето хора от този знак са финансово обезпечени към края на живота си ако, разбира се, не играят комар, тъй като Тот се смята за най-големия комарджия в хороскопа.

Като цяло Тот има уравновесен и ведър характер и предпочита спокойствието. Не обича напрегнатата атмосфера и мрази да го карат да взема бързи решения. Не обича и да му се бъркат в работата – склонен е да следва по-скоро собственото си мнение, отколкото да се вслуша в съвет.

Понякога изглежда самотен. Той е спокоен, сдържан и често му е трудно да общува с околните. Няма време за празни клюки и сплетни и никак не понася глупците. Но има много добро чувство за хумор, нещо неоценимо в кризисни моменти.
Тот не се бои от тежка работа и е безпогрешен във всичко, което върши. Той е много решителен и често дори безмилостен в стремежа си непременно да постигне своите цели. Неговата увереност, воля и съобразителност обикновено му осигуряват успех, но в случай на провал му е нужно много време, за да дойде на себе си. Не може да понася поражения и никак не умее да губи.

Случва се да е подозрителен и не се доверява особено охотно на другите. Понякога неговата потайност и недоверчивост се обръщат против него. Изобщо това е черта, която всички, родени под този знак, трябва да се опитат да преодолеят.
Друга характерна особеност на Тот е склонността му да почива след всеки неочакван или продължителен пристъп на активност. Той изгаря толкова много нервна енергия, че без подходящи грижи и, разбира се, без специално внимание, е предразположен към високо кръвно налягане и нервни разстройства.

Изявява се късно в живота, тъй като прекалено дълго търси онази работа, която го прави истински щастлив. Иначе обикновено се справя добре с всяко начинание, особено ако е свързано с изследователска работа и писане. Подходящ е за всеки пост, осигуряващ му пълна свобода да развие и осъществи идеите и плановете си. Той е добър като учител, политик, кадровик и съветник.

Тот подбира много внимателно приятелите си и макар да контролира стриктно финансите си, проявява особена щедрост към хората, които обича. За него е дреболия да отрупва приятелите и любимите си със скъпи подаръци или с билети за най-добрите театри в града. В замяна иска лоялност. Тот има силно развито чувство за собственост и разбере ли, че се злоупотребява с доверието му, става ужасно подозрителен и се оскърбява дълбоко.

Тот безусловно цени красивото в живота. Той обича добрата храна и често се интересува от изкуство. Обожава четенето и изпитва непрестанен интерес към философията, политическата мисъл, религията и окултните науки. Привлича го непознатото и неговия любознателен ум винаги търси отговор. Някои от най-оригиналните мислители са родени под този знак и макар да не си признава охотно, Тот притежава способността на медиум и доста се осланя на интуицията. Предпочита да напредва със собствен ритъм и прави това, което иска. До голяма степен е господар на самия себе си и през своя живот ще опита силите си в много начинания. Рано или късно, обикновено когато най-малко го очаква, упоритата работа и усилията му ще бъдат оценени и той непременно ще постигне онзи успех и финансовата сигурност, за които тъй мечтае.

Тот се слави с очарователната си външност и никога не остава без обожатели. Особено привлекателна е жената Тот. Тя е изискана, елегантна и с изискан вкус по отношение на облеклото си. Изключително сведуща в светските дела, има много и най-различни приятели и умее невероятно ловко да очарова околните. Освен това е с много и разнообразни интереси и често хората я търсят и ценят високо съвета и мнението й. Като цяло е човек със спокоен характер и макар да се ангажира с много дейности, обича да запазва свой периметър в работата.

Сърдечните дела са от особено значение за Тот и често, преди най-сетне да се спре на определен човек, преживява много любовни романи. Най-подходящи за него са Непри, Ихи, Птах. Би могъл да е в доста добри отношения с Мафдет, Бену, Нун, Тефнут и Мут при условие, че не му отнемат свободата и следва собствените си интереси. Да избягва връзки с друг Тот. Трудно се разбира със Себек и Маат.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация