хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Нун (2.VII – 21.VII)

Нун олицетворява първородния воден хаос. Първоначално е бил космическо божество. Нун и неговата жена (Нунет) са първите богове, от които са произлезли останалите богове.

Нун е роден под знака на изкуството. Той има силно въображение, творческа дарба и е ценител на изящните неща в живота. Има лек характер и предпочита да живее в отморяваща и ненапрегната атмосфера. Ненавижда всеки раздор или неприятно преживяване и не се чувства добре, ако го ограничава рутина или твърдо разписание на времето. Нун не понася да го пришпорват против волята му и независимо от привидно безгрижното си отношение към живота, спада по-скоро към перфекционистите, така че започне ли да работи върху някакъв проект, с положителност ще вложи всичко от себе си.
Най-често Нун предпочита да работи в екип, а не самостоятелно. Предпочита да получава насърчението и подкрепата на околните, а оставят ли го сам, може да се обърка и да развие песимистично отношение към нещата. Когато е възможно, отстъпва на другите да вземат сериозно решение. Но ако все пак вземе особено присърце някой въпрос или му се наложи да отстоява себе си, действа непоколебимо.

Нун притежава дарбата да убеждава и често ползва голямото си очарование,за да постигне целите си. Но изпитва големи колебания, ако се наложи да изрази истинските си чувства. Ако развие по-голяма откровеност, ще постигне по-добри резултати.
По природа Нун е кротък и сдържан, но когато се озове сред компания, която му допада, често става център на вниманието. Той може да бъде забавен, великолепен домакин и превъзходен събеседник. Попадне ли в светлините на прожекторите, адреналинът му стремително се покачва и той се представя блестящо, особено ако ситуацията му позволява да използва артистичните си възможности. Нун е роден творец и е най-щастлив, когато се занимава с художествена дейност. Дори тогава се чувства по-добре, ако работи с други хора в екип, отколкото сам. Нуждае се от вдъхновение и насочващо влияние и открие ли същинската си професия, често получава широко признание.

Освен че храни любов към изкуството, Нун обикновено е силно религиозен, дълбоко се вълнува от природата и животинския свят. Не е безразличен към физическата форма и мнозина Нун с успех се занимават със спорт.

Въпреки че не показва особен интерес към материалните неща и парите, той често вади късмет във финансовите дела и рядко му липсват необходимите качества. Но показва склонност да си угажда и да пилее парите си, щом ги спечели, вместо да осигури бъдещето си.

Нун обикновено напуска дома си още в ранна младост, но завинаги запазва силна привързаност към своите родители и други членове на семейството. Освен това изпитва носталгия по миналото и често пази спомени, предмети от детството си и сувенири от местата, по които е бил. Домът му не е от най-подредените, но знае точно къде се намират вещите му.

Нун лесно печели приятели и общо взето хората се чувстват добре в неговата компания. Той притежава умението да разбира другите и макар понякога да проявява упорство, може, особено ако го подкрепят и насърчават, да живее щастливо и удовлетворено.

Жената Нун най-често изживява романтични истории, преди да се спре на някого. Посещава цялата си енергия и време на своето семейство. Подрежда с отличен вкус дома си и често използва големите си артистични способности, за да изработва сама облекла за себе си и децата. Особено много се грижи за външния си вид и е извънредно привлекателна. Въпреки че не е най-организирания човек, милото й и пленително чувство за хумор създава приятно впечатление навсякъде. Добра готвачка е. С удоволствие се отдава на занимания в градината или сред природата.

Въпреки че Нун много лесно се приспособява, предпочита сигурността и постоянството и най-добре се разбира с Маат, Бену, Амон, Себек и Упес. Може да поддържа добри отношения с Ихи, Птах и друг Нун, но Непри и Мут са прекалено сериозни за него. Няма да му допадне и Мафдет.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация