хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Ихи (3.IV – 19.IV)

Хех - египетски хороскопИхи е бог на музиката и син на Хатор и Гор. Изобразяван е като дете с лира в ръцете.

Ихи е роден под знака на щастието. Той е горд, енергичен, изключително самоуверен. Много е интелигентен и схватлив, бързо умее да се възползва от неочаквано появили се възможности. Ихи е амбициозен, решителен и преуспява във всичко, с което се залови. Освен това е перфекционист, обича да изпипва нещата и навсякъде прилага и държи на високите изисквания, които има и към себе си. Трудно понася глупаци около себе си и обикновено прибързано и остро реагира на всичко, което го дразни. Често е прекалено рязък и прям в своите възгледи и определено не се слави като тактичен, нито като дипломатичен човек. Много често обаче приема буквално хората и им се доверява, заради което изглежда наивен. Но почувства ли, че доверието му е измамено или честта накърнена, става силно язвителен и му трябва дълго време, за да прости или забрави.

Ихи е необикновено открит и като магнит привлича хората. Обича да е център на внимание и е в стихията си, когато е изправен пред труден проблем или напрегната ситуация. Може да се каже, че в много отношения е показна личност и затова рядко остава без публика. Мнението му се цени високо,а на самия него никога не му липсват интересни идеи.

Много е енергичен и жизнеспособен. Когато преследва ясна цел, издръжливостта му се увеличава многократно – готов е да не спи дни наред. Но може да бъде и твърде импулсивен – не се замисля за последствията, живее за момента. Нищо не може да го вбеси повече от чакането. Ихи мрази всякакви закъснения и отлагания и дори при най-малкото забавяне се изнервя.
Няма никакви съмнения относно собствените си способности. Прекалено самоуверен е и в случай, че не внимава, може да допусне сериозни грешки в преценките си за хората и нещата. В даден момент тази заблуда може да се окаже пагубна, въпреки че Ихи винаги намира сили и способности да се съвземе и преодолее препятствията.

Ихи бързо се утвърждава. Неговата силна воля и желание за успех често го отвеждат до върховете на избраната професия. Има качества на водач и винаги преуспява на пост, който му дава възможност да прилага и осъществява собствените си идеи,както и да следва собствената си политика. Обикновено постига успех в политиката, шоу бизнеса, като директор на собствено предприятие или във всяка друга сфера, свързана със средствата за масова информация.

Ихи има всестранни интереси. С удоволствие спортува, като предпочита игрите на открито. Обича и да пътува, и то из затънтени и странни места, които не фигурират в популярните туристически справочници. Авантюристичният му дух е много силен и ако му позволят финансовите възможности, ще пропътува много земи през живота си.

Ихи е ярка личност. Има много приятели и почти винаги е в центъра на вниманието. Обаятелен и самоуверен, той често увлича хората след себе си и ги вдъхновява за различни дела.

Жената Ихи знае много добре какво иска от живота и методично и решително работи за неговото осъществяване. Никаква работа не може да я уплаши и дори най-черния труд не я отклонява от целта й. Тя е изключително практична и не страда от излишни скрупули и задръжки. Мрази хомота на ежедневието и дребните еснафски условности, обича свободата, за да налага своето и да прави каквото си иска без никакви ограничения. Изразява мнението си твърде прямо и невъздържано.

Ихи разчита изключително на собствената си преценка и често с презрение отхвърля мнението и съвета на другите. Обича да се чувства независим – много Ихи се вманиачават на тази тема дотам, че цял живот остават незадомени. Въпреки това винаги се радва на много почитатели. Мнозина се възхищават от ярката му индивидуалност и забележителен външен вид. Ако все пак се реши на брак, то ще стане на млади години и несъмнено ще се чувства добре, ако си избере за партньор Мафдет, Тефнут, Птах, докато Упес, Себек и Нун ще му бъдат идеални приятели и с удоволствие ще пригласят на младежките му лудории. Помежду си Ихи също не биха имали търкания. Съжителството с Непри и Мут не е успешно. Трудно ще му бъде и с Маат.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация