хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Изида (20.III – 2.IV)

Изида - египетски хороскопИзида търсила своя възлюбен съпруг Озирис и жално плачела. От една нейна сълза, паднала в Нил, водата в реката започнала да приижда и изнесла на сушата сандък. А помощта на Амон, Изида съживила Озирис. Веднага щом възкръснал от мъртвите, започнало и възраждането на природата.

Родените под знака на Изида са чаровни. Те са великодушни, жизнерадостни и силни. За тях животът е неспирно движение. Егоцентрични, ексцентрични, догматични или изискващи безпрекословно, родените под този знак са винаги съпътствани от рояк обожатели. Горди и много прями, те определят идеалите си още в младини и изискват висок стандарт и съвършенство както от себе си, така и от другите.

Детето Изида от малко се нагърбва с отговорности, а възрастният е пълен с енергия. Може да осъществи големи неща и обича да се захваща с мащабни цели. Но трябва да усмирява прекаления си ентусиазъм, защото е в състояние да се самовъзпламени и да изтлее като струйка дим. Но каквото и да предприеме, винаги става център на внимание. С него е трудно да се надпреварвате. Сразява онзи, който се осмели да го предизвика. Разгневи ли се, е като мечка стръвница пред Вашата врата. Ще се хвърля, ще драска и ще реве, докато Ви събори къщата. Всъщност, въпреки горещия си нрав, е миролюбив. Към близките си, колкото и да ги критикува, е отзивчив и любвеобилен, помага им щедро и то начаса. Което съвсем не му пречи да ги смъмри. Въпреки вулканичните си страсти, Изида не са кой знае колко сантиментални, свръхчувствителни или романтични. Упорити и властни в моменти на гняв, прощават, щом им попремине. Ала очакват същото и от Вас. Те са силни и решителни, у тях няма лукавство и хитрост. Ненавиждат адаптивността и преговорите. Понякога са прекалено доверчиви, припрени и заблудени от нереалните си надежди, защото недоглеждат дреболиите и подробностите, което често проваля големите им планове. Твърде горди, не скланят да молят за помощ, твърде самоуверени, рядко пазят скрити резерви, твърде напористи да вървят напред, забравят да си осигурят флангове. Твърде прями, ненавиждат лъжата. В резултат не забелязват злите и коварни намерения на враговете си. За тях да имат цел или особено важна мисия е жизнено важно. Обичат успеха, но понеже изразяват възгледите си открито и провалите им са физически изтощителни, обикновено им са спестени дълбоките психологически проблеми.
Въпреки че недостатъците й едва ли са по-малко от достойнствата, сиянието на Изида озарява наоколо. Не е дребнава, не скъпи помощта си, чувството й за дълг е силно развито. Не е прахосник, не е и скъперник. Щедра е с парите и не се замисля за банковата си сметка, освен ако изгряващия й знак не оказва по-силно влияние над нея.

Характерът й е открит. Трудно й е да изразява чувства, които не изпитва, а и не се старае. Трудно пази чужда тайна, особено когато е разгневена. Чувствата й са истински и идват направо от сърцето. Искрена е. Спокойно може да се доверите на вярната Изида. Тя е непоклатима и докрай отговорна.

Жената Изида е лична в своя кръг. Каквото може мъжа, може го и тя. Вярва, че по възможности жените са равни на мъжете. Не обича вятърничавите неща. Издръжлива е в отстояването на идеите и във всяко начинание. Облича се спортно-елегантно – къдричките, дантелите и панделките изискват досадни грижи и внимание. Би предпочела дори униформа, защото няма да губи време да избира какво да си облече. Тя и без това блести с ум и чар, не е нужно разкрасяване. Не изисква да я обожават, но да я уважават е задължително.

Най-много я привлича Амон и двамата образуват непоклатим съюз. Изида и Сохмет са чудесна комбинация. Свързва се добре с Барт. Сет, Озирис, Хонсу, Хатор, Анубис и Гор търсят Изида заради красотата и силата й. Отношенията с Хнум са напрегнати. С Хапи положението е критично.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация