хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Бену (31.V – 20.VI)

Бену е бог във вид на чапла. Той се появил на възникналия от водния хаос камък обелиск, което ознаменувало началото на сътворението на света.

Роденият под този знак е ведър, популярен и остроумен. Той притежава силно изявен сексапил, но не е особено красив. Земен и привлекателен, Бену е проницателен и словоохотлив. Променливият му характер го прави избухлив, рязък и понякога твърдоглав. Бързо се влюбва и бързо разлюбва. Напуска родното гнездо най-често още в младостта. Или пък независимият му дух го кара да започне работа или да определи професията си в най-ранна възраст. Макар да е роден авантюрист, в материално отношение Бену е твърде земен. Облича се в силни цветове и пъстри десени, дори понякога може да загуби чувство за мярка. Обича физическите упражнения, бърз и гъвкав. Свободомислещ е.

В отрицателните си изяви Бену е импулсивен и притежава истински инат. Избухлив е, макар че скоро забравя своите изблици. Другите обаче не го намират за особено приятен и не му прощават така бързо. Тази черта води до загубване на уважение и вяра в него. Склонен е да насилва хората и се гневи, когато не действат бързо и резултатно като него. Изисква много, но сам той дава малко, особено що се отнася до личната му свобода. Държи се детински и дребнаво и в задоволяване на прищевките си. Често е небрежен, разсеян и склонен към мнителност. Иска всичко да се подчинява на неговия ред и домакинството да се съобразява само с него.

За да разберете същността на Бену, трябва да знаете едно: той вярва в живота, свободата и преследването на щастието (предимно своето). Но решите ли да приемете това за свое мото, той няма да се противи. Няма чувство за собственост. Става агресивен само тогава, когато не успее да постигне своето. Себелюбието рядко се простира в паричната или материалната страна на живота му. Друг е въпроса за времето му, чувствата му, съобразяването с другия.

Представата му за време е невероятна. Невъзможно му е да спазва часовете на другите и презира установените процедури. Вдъхнови ли се от нещо, работи денонощно, без да яде и спи. Нужен му е стимул, за да се разгърне. Когато разговаряте с него, бързайте. Веднага стигнете до същността, иначе ще загуби търпение и интерес. Все едно дали отговорът Ви е да или не, дайте го веднага, директно, прямо, заобикалките го вбесяват. Откровеността не го обижда, предпочита дори грубостта, стига това да му спести време.

Бену е непостоянен. Щом не може да бъде с онзи, когото обича, той обича онзи, с когото е. Продължителните връзки не го привличат. Има много приятели и ги умножава с всеки изминал ден. Но се научава да не разчита прекалено много на никого. Както бързо загрява и постига максималната си скорост, Бену също така бързо губи интерес. Не издържа дълга обсада. На младини извършва какви ли не лудории, но не понася да му натякват грешките.

Бену и от двата пола могат да натрупат богатство, но не и сигурност. Склонни са да послъгват, да преувеличават, но в техните очи това не е недостатък, а само плод на творческо въображение. Не търпят друг да ги води, препускат напред и чак когато се изтощят до смърт, спират и понякога искат съвет.

Жената Бену е енергична. Способна е да си лакира ноктите, да напише писмо (докато гледа телевизия), да говори по телефона и да наглежда децата – в едно и също време. Изразходва енергията си така, сякаш се забавлява, а всъщност извършва работа за десет души. Лесно се сприятелява, приятелствата й са повърхностни, леко гледа на любовните увлечения. Ако я обичате, не се опитвайте да ограничавате свободата й.

Най-подходящи партньори за Бену са Маат, Мут, Ихи, Тефнут, Упес, Себек и Птах. Не се разбира с Мафдет и Непри.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация