хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Баст (20.IV – 1.V)

Баст е богиня на радостта и веселието. Тя е изобразявана като жена с глава на котка. Атрибутът на Баст е музикалният инструмент лира.

Баст са философи, мъдри политици и смели финансисти. Родените под този знак са най-дълбоките мислители и най-загадъчните личности. Притежават вродена мъдрост и склонност към мистика. Изискани и овладени, обичат хубавите книги, хубавата храна, музиката и театъра, изобщо всичко ценно в живота. Разчитат предимно на собствените си преценки и най-често излизат прави. Общуват малко трудно с другите. Баст е кармичен знак. Животът й завършва или триумфално, или трагично, според това как го е изживяла. Родените под този знак могат да отложат разплащането и за следващия си живот (ако вярват в него), но Баст е орисана да се разплати, преди да си отиде от този свят, защото изобщо не е склонна да оставя неуредени сметки. Финансови затруднения обикновено не я безпокоят, често разполага с достатъчно средства. Но не бива да се увлича от хазарта, там не й върви. Ако се случи да прекара младостта си в бедност и нищета, е фанатична в трупането на богатства и става завистлива и потисната.

По природа скептична, тя не демонстрира своето недоверие. Скрита е, не обича да се впуска в лекомислени постъпки. Щедра е, но и целенасочена, когато си е намислила да постигне нещо. Безскрупулно измества ония, които й пречат по пътя. Не се подлъгвайте от забавения, мързелив говор на някои Баст, умът им е бърз и схватлив, а това им помага да премислят, да формулират мисълта си. Те преценяват точно всяка своя дума. Никога не би могло да се предвиди как ще действат.
В отношенията си с другите Баст е взискателна и властна, недоверчива и не прощава нарушено обещание. Веднъж разгневена, омразата й е безгранична. Изразява недоволството си с ледена враждебност, а не с порой от думи. Готова е да чака дълго часа на отмъщението. Нещастниците, предизвикали яда й, трябва да бягат далеч от нея.

Всички Баст имат вродено чувство за хумор. И то проличава най-силно, когато са под напрежение. В моменти на криза те винаги съумяват да пуснат някоя шега, за да разведрят атмосферата. Баст излиза от тежките битки преродена и с нова енергия.
В смутни и объркани времена Баст е като опорен стълб, защото запазва пълно самообладание. Има силно чувство за отговорност и непобедимо постоянство и преследването на поставената цел. Това постоянство, както и очарованието й, могат да я изведат до висините на властта.

Жената Баст е наистина фатална. Нейната хладна, чиста и класическа хубост омагьосва. Самоуверена и сдържана, макар понякога да оставя впечатление на лекомислена и кротка, тя винаги е нащрек. Напрежението, под което живее, не помрачава външната й хубост, но тъкмо заради това често я заплашват стомашни язви и нервно разстройство. Обича скъпи, елегантни дрехи, истински бижута и парфюми. А пък бижутата й са добро изпълнение. Така избира и мъжете. Прекланя се пред властта и влиянието на парите и ако не е в състояние да ги припечелва сама, омъжва се за тях. И удивително умее да подпомага съпруга си в постигането на неговите високи цели. Не се бори за равноправието на жената. Защо да се блъска, когато един мъж може да й даде онова, което търси?

Най-подходящите партньори за Баст са Хнум, Озирис, Изида. Спогажда се със Сохмет, Анубис, Хатор, Хапи. Да се пази от Сет и Хонсу. Двама Баст съжителстват мирно. С Гор няма почти нищо общо.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация