Телец

ТЕЛЕЦ

(21. IV - 20. V)
Девиз: “Аз притежавам”
Елемент: земя
Планета: Венера
Цветове: розово, зелено
Камъни: изумруд, смарагд
Щастливо число: 6
Хармонични знаци: Дева, Рак, Риби, Козирог
Цвете: теменужка
Силни страни: архитектура, дизайн, музика
Възможни здравословни проблеми: гърло, кожа, стомах

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Годишен хороскоп Телец

2014-01-01Годишен хороскоп за зодия Телец 2014г

2014 година ще бъде отлична за вас в професионално и в материално отношение. Добре е да изградите солидна основа за инициативите си, за да лавирате по-лесно, в случай че се изправите пред непредвидени пречки. Ако обстоятелствата за вас се променят с течение на времето, то и вие ще трябва да се нагодите към заобикалящата ви действителност. Не допускайте да ви обсебват негативни мисли, тъй като това ще ви отдалечава от заветната цел, а и ще ви направи излишно мнителни към хората в прякото ви обкръжение. Имайте предвид, че стресът ще бъде част от ежедневието ви, така че се научете добре да планирате и да организирате изпълнението на текущите си задължения както на работното място, така и в личен план. Важно е да осъзнаете, че поддържането на баланс в тези две направления ще бъде вашата гаранция, че няма да попаднете в непредвидени обстоятелства. Поддържайте умерен ритъм на живот и бъдете готови да приемете с отворени обятия предизвикателствата, които съдбата ви отправя. Преценявайте приятелите и партньорите си!  Ако изпитате разочарование от приятел от детинство, не драматизирайте. Имайте предвид, че хората се променят с времето и в зависимост от живота, който водят. Любовта и разбирателството в семейството ще зависят изцяло от готовността ви да помогнете на човека до вас, за да образувате успешен тандем. Не се страхувайте от навлизащите в живота ви новости – независимо дали са свързани с кариерата или с личния ви живот! Следвайте интуицията си, когато ви липсват достатъчно логични обяснения в една или друга ситуация. Късметът ще бъде на ваша страна, но трябва да сте подготвени за него – в противен случай може да не забележите благоприятните шансове, които съдбата ви дава.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ

С настъпването на новата 2014 година подредете по такъв начин деловите си задължения, че да успеете да изпълните много повече ангажименти. До края на януари внесете някои промени на работното си място, като не пренебрегвайте необходимостта да проявявате гъвкавост, когато подписвате определени споразумения. Февруари ще ви донесе първите ясни потвърждения, че се справяте благополучно с текущите си инициативи. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри и пред вас ще се открие възможност да направите някои разходи с цел подобряване стила си на живот. Добре е до края на април да планирате да кандидатствате за нов пост, ново работно място, в учебно заведение или за придобиване на допълнителна квалификация – това ще отвори пред вас нови по-добри възможности за развитие в кариерата. Повишете активността си в социален аспект през март. Създавайте нови връзки и контакти, защото част от тях ще играят важна роля в живота ви. През май–юни поддържайте високи обороти на работа, за да успявате да се справите с възлаганите ви от началник или клиенти задачи. Дръжте се настрана от чуждите проблеми през юли, тъй като ще съществува твърде голяма вероятност и вие да се забъркате в неприятности. Намалете темпото на работа през август. Обръщайте внимание на всички документи, независимо дали са служебни или лични. Добро развитие ще бележи ваша инициатива, която сте започнали още през изминалата 2013 г. През септември не допускайте да бъдете изпреварени от конкурентите си, защото рискувате да загубите отличните позиции, които сте завоювали до момента. Нови хора ще навлязат в живота ви през октомври. Именно тогава не е изключено да се изправите пред редица предизвикателства, свързани с неизяснени въпроси около имоти, семейни дела или документи. Добре е да не влизате в спорове от какъвто и да било характер, тъй като вероятността нещата за вас да приключат положително е малка! През ноември ще навлезете в нова фаза на развитие в професионалната сфера –  това ще бележи изцяло живота ви през идващата 2015 година. Преценявайте всеки свой ход, за да не допуснете грешка, която да ви коства много в перспектива. Фокусирайте се върху главното през декември, но не пренебрегвайте рутинните си задължения.

ЛЮБОВ

Любовта ще бъде вашият оазис от забързаното ежедневие през цялата 2014-а. Това, че през 2013 г. успяхте да изясните отношенията си с интимната половинка, ще ви направи по-спокойни и ще даде усещането, че трудностите са вече зад гърба ви. Желанието за рожба при много от вас ще бъде ръководещо и ще се прояви още през първите няколко месеца от годината. Пътувайте, срещайте се с нови хора и се забавлявайте както намерите за добре при всяка предоставена ви от съдбата възможност. Добър за осъществяване на конкретна инвестиция в недвижимо имущество ще се окаже периодът март – април. Изгодни ще се окажат и всякакви продажби, особено ако това ви донесе по-голяма печалба, отколкото ако съхранявате нещата за себе си, а в същото време може допринесете за уюта и щастието в дома си. Толерантността към членовете на семейството ви през летните месеци ще ви помогне по-лесно да намерите логично разрешение на редица въпроси, които касаят всички ви. Погрижете се за възрастен роднина или родител. През септември инвестирайте време и пари, за да постигнете лично удовлетворение, като внесете повече разнообразие в ежедневието си. Открийте нови общи интереси и хобита с интимната си половинка. Приятни изненади очакват много от самотните и обвързаните представители от знака през октомври и ноември. Подайте ръка на приятел в нужда през декември, без да отнемате правото му/й на избор!

ЗДРАВЕ

Като цяло здравословната ви форма ще бъде сравнително стабилна през 2014 г. До голяма степен здравето, тонусът и имунитетът на организма ви ще бъдат отражение на личния и на деловия ви живот. Важно е да проявявате умереност във всяко отношение и няма да се сблъскате със сериозни здравни проблеми. Спортните занимания и положителната нагласа ще ви поддържат свежи през зимата и пролетта, когато най-често страдате от хронични болежки и проявявате склонност да изпадате в депресии. През летните месеци не допускайте телесното ви тегло да се повиши. Полагайте повече грижи за кожата, косата и като цяло – за външния си вид. През есента ще се радвате на добро здраве без особени сериозни проблеми в това направление, но в началото на зимата ще трябва да повишите вниманието си, тъй като ще страдате заради липсата на енергия и от отслабената си имунна система.

 

Източник: http://www.edna.bg


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Ясновидката КАТЯ прием в гр. София
13-09-2014 06:00
Ясновидката КАТЯ прием в гр. София

Дати: 15-16-17.09.2014г. 25-26.09.2014г. Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4...


Вашият късмет през 2014 според Китайския хороскоп
08-05-2014 10:00
Вашият късмет през 2014 според Китайския хороскоп

ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Да останете в готовност за работа това е важно, когато става дума...


Лунен календар 2014 година
02-05-2014 11:00
Лунен календар 2014 година

        ЯНУАРИ 01 януари 2014 13:15 сряда - новолуние 08 януари 2014 05:40 сряда - първа четвърт 15...


Здравен хороскоп за Годината на КОНЯ
25-04-2014 10:00
Здравен хороскоп за Годината на КОНЯ

        ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 " Изгарянето на масло в полунощ" е фраза, с която...


Китайски любовен хороскоп 2014
24-04-2014 10:00
Китайски любовен хороскоп 2014

                ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Тази година наблягате на...