Телец

ТЕЛЕЦ

(21. IV - 20. V)
Девиз: “Аз притежавам”
Елемент: земя
Планета: Венера
Цветове: розово, зелено
Камъни: изумруд, смарагд
Щастливо число: 6
Хармонични знаци: Дева, Рак, Риби, Козирог
Цвете: теменужка
Силни страни: архитектура, дизайн, музика
Възможни здравословни проблеми: гърло, кожа, стомах

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Акумулатори за мотори

Евтини коли под наем

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

Касови апарати

 

 

Годишен хороскоп Телец

2016-01-01Годишен хороскоп за зодия Телец 2016г

За зодия Телец 2016 година изглежда доста стабилен период.

Разбира се не без избягване на серия от приключения и ситуации, които не са толкова прости за разрешаване, но все пак положителните събития надхвърлят отрицателните. На първо място трябва да се отбележи нарастващото влияние на Луната. Не е лесно да се предвиди колко силно ще бъде въздействието на този небесен обект върху Телците, но вие, скъпи Телци, може да разчитате на динамична и мощна подкрепа в истински трудните ситуации. Това е по-скоро дар, а не решение на базата на планиране на някакво събитие. Когато разчитате само на собствените си сили и правите всичко, на което сте способни сте на две три стъпки от победата и тогава няма да ви липсва подкрепа. Тази подкрепа ще дойде от вашите близки. Луната до голяма степен ще определя вашия кръг на общуване, тя ще ви научи да контролирате емоциите си и ще доведе усилията ви до продуктивен начин за постигане на успех.

Основен хороскоп 2016 за зодия Телец

От самото начало на 2016 година до средата на май месец Луната ще влияе косвено на представителите на зодия Телец. През зимата и ранната пролет Плутон ще има особено въздействие в живота ви. Не е трудно да се предположи, че моментът няма да е сред най-положителните. Необходимо е да мобилизирате всичките си ресурси и да не се поддавате на никакви провокации. Хора, които не предполагате, които са ваши приятели, е вероятно да се обърнат срещу вас. Това не е историята за Том и Джери, нещата са далеч по-сериозни. За мъжете, представители на тази зодия, събитията са простички, когато възникне проблем разменят по някой удар в лицето, след това заедно на кръчма и всичко се връща към нормалното. Но при жените ще бъде малко по-сложно. Разбира се това не означава да изпълнявате строги житейски догми, но просто не забравяйте, че прошката съществува и се замислете дали ще се чувствате добре ако някой обижда вас и ви кара да бъдете нещастни.

От късен май месец до късен юни месец ще дойде истинското време на Луната и истинското щастие на зодия Телещ ще дойде с пълна сила и динамика за да са много радостни. Това означава, че през първата половина на лятото е добре да разрешите много въпроси, свързани с личните отношения. Не бива да се страхувате. Наистина, понякога най-приемлив резултат е този, който ни оставя спокойни, но това зависи от характера. Разбира се, вие понякога сте склонни да „усложнявате нещата” поради своята емоционалност, но разбира се това не важи за всички. Важното през този период е да бъдете наясно с вредата от текущите събития и така да постигнете рационално заключение въз основа на факти, които ви помагат да намирате компромисни решения. Всичко ще бъде наред ако се научите да контролирате чувствата си и да не давате приоритет на емоциите. Намерете балансът, тънката линия между две противоположни части. Това е пътят към успеха.

Периодът от втората половина на лято 2016 до началото на есента (късен Септември) ще отбележи промени към категорично нов етап в мирогледа на зодия Телец. Принципно това не се отразява на всички Телци, а само на онези, които са показали искреност и честност със себе си на предишния етап. Без да навлизаме дълбоко в метафизиката, може да кажем, че това се нарича карма. Ако през първата половина на 2016 сте имали добро поведение сега ще берете плодовете си. Кой ще оцени вашите действия? На първо място вие самите или вашето осъзнаване. Периодът от края на лятото до началото на есента ще ви позволи обективна оценка на действията ви от скоро време. Ще разберете и ще анализирате неща, които преди сте игнорирали. Въпросът се отнася до чувствата и преживяванията на хората около вас. Тук ще се намеси Венера, която продължава да ви подкрепя, но не толкова силно поради мощната енергия на Луната.

Късната есен и зима няма да донесат на Телците значителни промени, с изключение на някои възможни преходи в заплатата. Като цяло периодът ще бъде стабилен и мирен за Телците. Вие сте напълно ясно със събитията, които са се случили през годината и може да обобщите резултатите. Помислете си, преди да сложите край на настоящата година, че според китайския хороскоп годината на Маймуна завършва на 27 януари 2017 година. Някои представители на зодия Телец ще имат чувството, че през 2016 започват много нови процеси като цяло. Това може да се окаже свързано с нова работа, или себе осъзнаване на едно ново ниво. Не се страхувайте от промените, намерете своето място в живота. Не е нужно да пазите старите контакти, безполезните черти на характера си или миналите грешки. В края на 2016 година ще ви бъде дадена възможност да наблюдавате различни процеси от различни гледни точки, което е нещо много ценно.

 

Хороскопът за Телците 2015 предсказва, че ако от по-рано се интересувахте от някои комуникативни джаджи, сега може да си намерите приятели, благодарение на тях. Може би дори ще се изненадате как сами ще приветствате новата информация, която ще ви спечели нови перспективи в света през 2015 година.

В другите сфери на живота ще запазите обичайната си стабилност. 2015 година за вас като цяло изглежда стабилна и печеливша. Нови любовни интереси ще се зародят и развият за някои представители от зодиакалния знак.

Звездите през 2015 за Телците съветват да поддържате близки отношения със семейството и приятелите си, за да имате тяхната подкрепа. Позволете си някои моменти на усамотяване за да може да избистрите мозъка си.

Здравен хороскоп 2015

Новата година за Телците в здравен аспект се основава на спадове и възходи. Възможно е някои стомашни проблеми да напомнят за себе си. Звездите ви съветват да спазвате добре балансирана диета, за да избегнете това. Шофирайте внимателно и избягвайте ненужните пътувания. Опитайте се да създадете здравословна среда в дома си, както за вас, така и за останалите членове на семейството. Като цяло годината за вас е добра в здравно отношение.

Вашият късмет през 2015

Късметът ви се черпи от ползите на добрия късмет на съдбата и конкретно през цялата 2015 година. Вие получавате щастливи ситуации в работата си, там където работите заедно с други хода и ви плащат за добре свършена екипна работа. Работодателят плаща допълнително на всички вас. Както ви е потръгнал късметът, без много усилия ще си вземете една малка частица от планетата Земя. Нещата се случват по такъв начин, че вие си мислите, че имате добра фея орисница.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...


Хороскоп 2018 - Риби
17-11-2017 05:30
Хороскоп 2018 - Риби

В началото на 2018 година ще имате някои финансови сътресения, но парите ви ще се уредят когато Уран се...