Стрелец

СТРЕЛЕЦ

(23. XI - 21. XII)
Девиз: “Аз виждам”
Елемент: огън
Планета: Юпитер
Цветове: тъмно синьо, лилаво
Камъни: сапфир, тюркоаз
Щастливо число: 3
Хармонични знаци: Овен, Лъв, Везни
Цвете: нарцис
Силни страни: философия, теология
Възможни здравословни проблеми: ханш, бедра, седалищен нерв

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Стрелец

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Стрелец 2018г

Уважаеми представители на зодия Стрелец радвайте се, че Сатурн стимулира печалбите ви и най-накрая ще ви платят за всичко, което си струва. Може да има известно закъснение при получаването на пари, но щом се случи ще си струва много. Не подценявайте силата на планетата Сатурн, която контролира финансите ви през 2018 година.
Порази неуловимото влияние на Нептун, вие ще се занимавате с израстване на духовно ниво и ще изпълните съзнанието си с добри мисли. Медитацията е много благотворна за вас в здравословно отношение.


През 2018 година работата ви ще върви с бясна скорост когато на 15 май Уран влезе в работния ви сектор. Възможно е тогава да откриете нови и иновативни начини за извършване на ежедневните си дейности и занимания.
Юпитер навлиза в Стрелец на края на месец ноември, тогава и вие ще почувствате растеж и развитие. Уверено стъпвайте на сцената на живота. Можете да се развивате по много начини и ще имате късмет през следващите дванайсет предстоящи месеца.

Специфики

С настъпването на новата година и до 25 януари периодът за Стрелците е подходящ да изчистят нежеланите неща от живота си и да прегърнат най-доброто от него.

В края на февруари ще бъдете концентрирани върху домашния живот, ще се уверите, че всичко върви добре, а семейството ви ще ви подкрепи в начинанията. Всеки има нужда от подкрепа, а за зодия Стрелец най-значими са семейството и родителите.

След 21 март започва време за разтуха и забавления. Насладете се на живота, правете това, което обичате и ви харесва. Оптимистичната ви нагласа ви кара да се чувствате добре. Препоръчителни са разходките сред природата особено в гората.

Хирон влиза във вашия пети дом на 24 април, което означава, че трябва да отделите повече време и любов на децата и близките си. Онези от вас, които се занимават с духовни практики ще имат шанс за широко разбирателство. Насладете се на този кратък период.

От 21 юни в продължение на 4 седмици ще бъдете наясно какво очакват другите от вас и какво трябва да им дадете в замяна. Добре е в този период да върнете дълговете си на другите. Възможно е съпругът или съпругата ви да са изнервени и да крещят, което ще предизвика напрежение в отношенията ви, постарайте се да не разгаряте още повече огъня.

След 23 юли може да се запишете на курс или някаква форма на обучение за получаване на допълнителни знания, което е много добре за вас. Ако сте в края на вече започнато обучение и имате да положите изпити вероятно ще се справите много добре. Периодът е подходящ за завършване на шофьорски курсове или получаване лиценз за пилот.

Кариерата ви ще заеме централно място в края на август. Възможно е да помислите за нова работа или да получите промоция. Ако все още не сте планирали кариера, моментът е подходящ да направите промяна в това направление.
В дните между 5 и 17 септември се появява втория период за представителите на зодия Стрелец, когато ще имате подкрепата на могъщи хора. Това може да ви се стори като чист късмет, но никак не бива да се пренебрегва планетарната подредба в това направление.

След 23 септември ще ви се иска да отидете някъде. Прекарайте времето си с приятели и колеги. Бъдете сред хора това ще ви зарадва.

На 23 октомври Слънцето влиза в тъмната ви зона. Радвайте се на ежедневието и не започвайте нови дела. Погрижете се за здравето си. Сега е времето да осветите тъмните си ъгли в живота и да поправите всичко, което е нужно.

От 23 ноември Слънцето отново осветява живота ви и ви подканя да бъдете верни на себе си и честни с другите.
След 22 декември периодът е подходящ за почерпки и партита. Време е да помислите за подаръци на близките. Годината може да завърши с много харчове, но важното е всички да са щастливи.


 

През 2016 година Стрелците ще имат надежден съюзник – Юпитер.

Той ще запази лоялността си към вашата зодия през цялата година. А останалите планети и спътници – някои от тях са неутрални, други негативни и агресивни, като Венера. Ето защо повечето ситуации за Стрелците през 2016 година ще бъдат двусмислени.  От една страна ще има на кого да разчитате и от тази връзка ще получите много успешно завършване, положително и точно на време в повечето ситуации. Въпреки това ще откриете и много астрални полета с негативна енергия, които ще се опитат да възпрепятстват плановете ви. Но при по-внимателен анализ на ситуацията ще се справите. През 2016 година за успеха на всеки бизнес е важно колко бързо и колко точно ще разберете същността на събитията и явленията, които пречат на вашето развитие.

Основен хороскоп 2016 за зодия Стрелец

Периодът от януари до юни ще е като дълъг скок. Ще имате воля, желание и възможност, но интуитивно или поради някакъв фактор, ще се пазите от резултати. Важното е, че не сте сами при постигането на вашите цели. Юпитер ще ви помага в критичните ситуации. Ако имате собствен бизнес не си помисляйте да се връщате назад. Въпреки, че враговете ви не изглеждат страшни, те са способни на интриги против вас. Вие често забравяте да използвате силните си страни и възможности. Вашата положителна половина при това положение рискува да се подаде на не много положителни тенденции. Трудно е да се каже дали ще ви въздейства завистлив приятел или нещо други. Вие не трябва да се подавате на такъв краткосрочен импулс, просто стимулирайте положителното си мислене и не позволявайте да ви въздействат неискрени хора.

От късния юни до средата на октомври 2016 периодът Венера ще управлява Стрелец и нищо добро няма да изгрее. Въпреки, че в действителност колапсът лесно може да се избегне. Ако имате възможност през късно лято да отидете с партньора си на ново място.  Като цяло ако използвате по-добрата си половинка вашите семейни отношения ще се подобрят. Не влагайте много мисли в тази насока. Знаете повечето отговори. Съсредоточете се върху това, което искате да постигне в кариерата си. Помислете и изчислете какви предизвикателства сте си поставили и как ще ги изпълните във времето.  Заложете на ресурсите си и мислете мъдро.

Хората казват, че любовта трае три години. През късна 2016 година зодия Стрелец има възможност да потвърди или отхвърли това твърдение. Ако сте поели истинска сериозна връзка в интимен план, след края на есента зимата ще бъде истински тест за нея. Въпреки това не се отчайвайте и не действайте със сила. За да се справите добре с тази ситуация по-добре е да се оставите потока да ви води. Но не вярвайте сляпо на казаното, направете това, което е правилно и разумно. Всъщност ще решите проблемите си без притеснения и тревоги. Просто не позволявайте възникването на скандали, настройте се максимално положително и така цялата 2016 година ще се окаже положителна за вас.

 

Хороскопът на Стрелците вещае една лесна и забавна година. Последните няколко години бяха тест за издръжливостта ви, характерът ви и способността да давате всичко, на което сте готови. Но сега животът ще бъде много по-лесен.

Плутон, планетата на промените, действа във вашия живот от няколко години. Вие сте по средата на ремоделиране на живота ви. Станали сте много по-организирани спрямо промените, намирате нови начини и се чувствате много по-малко уплашени.

По средата на лятото, едно частно партньорство ще бъде лесно за Стрелците.

В предстоящата година финансите значително ще се подобрят, а вие ще се промените и ще изживеете истинска любов. Вашият ентусиазъм и жажда за живот са заразни.

Другите хора ще гледат на вас като на пример как самите те да се справят с пречките и трудностите. Действате твърде рязко, това води до пулсации в действията, затова позабавете се малко, преди да извършите каквото и да било.

Здравен хороскоп 2015

За Стрелците началото на годината може да бъде малко по-неблагоприятно в здравен аспект. Юпитер ще въздейства по отношение на здравето ви, затова полагайте необходимите грижи за себе си и шофирайте внимателно. В някой момент може да почувствате липса на енергия. Но единствените по-сериозни проблеми, за които вещаят звездите, са свързани с вашия стомах. Но там всичко ще бъде наред, ако си изградите добри хранителни навици. Втората част от годината ще бъде много по-добра. Звездите съветват да избягвате дълги пътувания.

Вашият късмет през 2015

Късметът на Стрелеца през тази година е просто естествен, както никога до сега. След като поставят на преден план техните мечти, желания и интереси, създадени през 2014, ще ги реализират много бързо през 2015. След като постигнат всичко, ще разберат, че няма повече какво да се постига. Време е да помислите за себе си, какво наистина искате и кой наистина сте вие. Късметът идва когато осъзнаете, че имате сила, вие самите сте най-добрият играч, а не някой друг около вас. През 2015 магията се завръща и носи известни загуби за вас, ако й повярвате сляпо.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...