Скорпион

СКОРПИОН

(24. X - 22. XI)
Девиз: “Аз желая”
Елемент: вода
Планета: Плутон
Цветове: зелено, червено
Камъни: яспис, опал
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Козирог, Риби, Рак, Дева
Цвете: хризантема
Силни страни: медицина, психология, финанси, политика
Възможни здравословни проблеми: гърло, нос, полова система

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Акумулатори за мотори

Евтини коли под наем

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

Касови апарати

 

 

Годишен хороскоп Скорпион

2016-01-01Годишен хороскоп за зодия Скорпион 2016г

Като цяло 2016 година за родените под знака Скорпион 2016 година ще бъде невероятно успешна, ярка и запомняща се в някои отношения, в други не.

Но ако вие сте жизнени и енергични през 2016 година очаквайте промени и моменти, които са невероятно положителни за вас.

Скорпионите ще бъдат капризни през 2016 година и ще изпитат необикновено влияние. Не толкова поради звездното въздействие, а поради други събития и хора в живота. Стремете се да не позволявате някои моменти просто да преминат покрай вас без да ги забележите. През цялата година Скорпиони, ще имате мощна смесица от въздействието на Марс, Венета и Плутон. Не необикновена, но доста интересна ситуация, която в живота ви ще ви въвлече в един несравним водовъртеж. Може да не ви хареса, но ще бъдете център на внимание и ще трябва да приемете това. Въпреки това в никакъв случай не се опитвайте да се оттеглите и да се скриете, научете се да бъдете навсякъде и ще успеете. Но всичко, което до тук казахме ще се прояви по различен начин в живота на различните хора, защото всеки от нас представлява една огромна индивидуалност.

Основен хороскоп 2016 за зодия Скорпион

2016 година за скорпионите се разделя на три етапа, всеки от тях се характеризира със собствени особености. Първата фаза са първите три месеца на година и половината месец април. Тази фаза ще бъде най-оживената и динамичната и ще продължи до средата на пролетта. Марс ще оказва определено влияние през този период. Няма да се отрази на ефективността на работата ви, а по-скоро ще ви помогне за разрешаване на други ключови житейски ситуации. И все пак не е изключена вероятността да възникне някое недоразумение на работа. Ако се налага решаването на даден проблем, решете го не отлагайте, действайте докато имате време и възможност. С началото на годината ще имате повече възможности за победа над опонентите, Марс ви препоръчва да не се колебаете и да действате твърдо и безкомпромисно (разбира се, без фанатизъм, с умереност).

Като цяло, през цялата 2016 г., Скорпиона ще продължи да управлява най-радикалните си решения. Въпреки това, през пролетта и лятото, от края на април до края на последния летен месец, динамика на събитията около вас ще избледнява до известна степен. Обърнете внимание, че в цялостната ситуация нищо няма да се промени, но вие ще продължите да бъдете центъра на вниманието на тези около вас. Напрежението ще намалее както и динамика около вас. Това е още една причина да демонстрирате вашите положителни и блестящи качества. Не се срамувайте. През този период Венера ви препоръчва да не прекалявате с приключенията. За вас е присъщо чувството на справедливост. Съхранете себе си честни и открити, независимо от външните влияния. Разбира се, това означава да слушате колеги и близки до тях, особено ако те знаят добре какво се случва в бизнеса и разбират процесите с високи постижения. Въпреки това разчитайте главно на себе си.

Третият етап започва с началото на есента и завършва с края й, но се характеризира с мир и хармония. Невероятното е, че тази тенденция важи за всички зодии. Сега цялостното звездно влияние ще бъде минимално и ще имате възможност сами да избирате бъдещото развитие на живота си. Водете се от желанията си и правете това, което считате за необходимо. Важното е да не се притеснявате ако някоя ситуация излезе извън контрол. Не се поддавайте на емоциите си особено ако проблемът се отнася до бизнеса. Въпреки общия спад на енергийната динамика, работата буквално ще процъфтява в ръцете на Скорпионите. Така, че не се съмнявайте в себе си, но бъдете внимателни ако това се налага. Голямо внимание трябва да обърнете на семейството си, там всичко трябва да бъде перфектно, постарайте се да го постигнете.

 

За родените под знака Скорпион 2015 ще бъде вълнуваща година. Възможността, която внимателно ще сътворите и подготвите,свързана с печалба, най-накрая се появява в края на годината. Запазете почва под краката си, тъй като това не е представата ви за самия себе си.

Доверието към вас нараства и най-накрая ще получите признание за своята усилена работа, което ще се появи в кариерата ви. Ще приветствате стресът по това време, но все пак не забравяйте, че това е стрес. Печелите ново доверие у вашите колеги докато наблюдават вашата сръчност, как се справяте с кризите чрез почтеност и благодат.

Здравен хороскоп 2015

Скорпиони, за вас е добре да помислите за здравето си поради изявеното влияние на Сатурн. Но ако нямате стари травми или вродени заболявания нещата ще си останат в норма. Ако имате някакво старо заболяване, ще трябва да му обърнете внимание през втората половина на годината. Юпитер благоприятства първата половина на годината в здравен аспект. Ако ви е необходимо нещо за да подсилите организма си, по-добре заложете на билколечение и практикуване на йога.

Вашият късмет през 2015

Вие ще се почувствате безкрайно изненадани, когато видите, че нещата се случват на време и чудесата са на пътя ви. Тази година щастливата планета Юпитер ви носи възможности да създадете кариера и да спечелите професионално. Не се колебайте - възможностите ви търсят, защото може да не ви потърсят скоро пак. Има много пари, които чакат да ги спечелите през тази година. По-важното е, че вие ще си възвърнете самочувствието. Скорпионите ще намерят гърнето със злато на края на дъгата на 2015 година.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...


Хороскоп 2018 - Риби
17-11-2017 05:30
Хороскоп 2018 - Риби

В началото на 2018 година ще имате някои финансови сътресения, но парите ви ще се уредят когато Уран се...