Скорпион

СКОРПИОН

(24. X - 22. XI)
Девиз: “Аз желая”
Елемент: вода
Планета: Плутон
Цветове: зелено, червено
Камъни: яспис, опал
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Козирог, Риби, Рак, Дева
Цвете: хризантема
Силни страни: медицина, психология, финанси, политика
Възможни здравословни проблеми: гърло, нос, полова система

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Скорпион

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Скорпион 2018г

Романтиката ще развълнува всички представители на зодия Скорпион когато лудата пранета Уран влезе в брачния ви дом на 15 май. Това ще донесе много страст в партньорските ви отношения. Ще опитвате нови неща и ще срещате нови хора заедно. Може да се превърнете в особена двойка, което много добре за вас. Тази година не ви е нужен нов партньор.

Отношенията с братя и сестри ще претърпят напрежение и ще се случи известна трансформация заради планетата Сатурн, която носи формалност. Може да откриете с изненада, че някой ваш близък роднина ще бъде възхитен от вас.
Любовния ви живот ще продължи да бъде топъл и такъв какъвто го харесвате. Това се дължи на Нептун, който минава през сектора на запознанствата и флиртовете ви. Ще имате романс през цялата година.

Годината започва с вашето величие и това ще продължи до ноември. Юпитер ще ви засегне личността и идентичността ви. Може да имате късмет ако направите нещата сами. Вътрешният ви растеж може да бъде силен през по-голямата част от годината.

От ноември нататък Юпитер се премества във вашия паричен сектор, което ще ви донесе големи печалби и пари в брой. Финансовите подобрения продължават за скорпионите и през цялата 2019 година. Това е година з празнуване, а не глад за финанси.

Работата за онези Скорпиони, които нямат собствен бизнес може да излезе на заден план. Тъй като 2018 година не е година за работа на други хора. Концентрирайте се върху ежедневните си ритуали и добавете медитация и молитва, или някоя друга духовна практика. През 2018 година работете върху вътрешното си развитие.

Пазете се от болести и стимулирайте имунитета си до 24 април когато Хирон влиза в зоната на вашето здраве. Някои физически слабости от миналото може да се проявят през този период. Ако настинете случайно не пренебрегвайте този факт. Добре е да обърнете внимание на здравето си през тази година. Всичко ще бъде добре ако се грижете за себе си.

Специфики

От първия ден на годината до 25 януари ви се предоставя възможност за растеж и вероятно ще има момент, когато ще решите да смените начина си на живот. Това може да се дължи на огромните възможности, които се отварят за вас. Единственото, което трябва да направите е да е да решите какво точно искате да правите.

Около 21 януари обръщайте повече внимание на вашия дом и мястото, където живеете. Ако нещо в настоящето ви жилище не ви удовлетворява променете го или намерете по-добро място за живот. А като алтернатива прекарайте времето си в декориране на пространството където живеете. Изберете си го цветово и по вкус.

След 19 февруари можете да облекчите напрежението и да се насладите на живота. Прекарайте време с децата си. Отделете време за игра и забавления. В този момент не приемайте живота твърде на сериозно.

21-ви април придава планетарната си енергия на вашите партньорства и взаимоотношения. Сега е времето да си потърсите съпруг или съпруга, да направите предложение за брак или нещо в тази насока. Бракът ще бъде в съзнанието ви сега.

Около 22 май е важно да бъдете запознати с всички плащания, които сами сте избрали. Не давайте гаранции за чужди заеми в този период. Този период от годината е деликатен по отношение на вашите финанси. Плащайте в брой когато можете и избягвайте дълговете.

Около слънцестоенето през юни направете пътуване или малка ваканция. Мечтаете за далечни места и може да решите да отидете там. Това е енергийна карта. Ако не можете да се справите сами с организацията потърсете помощ и се насладете на удоволствието да разгледате други страни.

На 23 юли Слънцето навлиза в публичния ви сектор и това е подходящо време за започване на нова работа или стартиране на страничен бизнес. Ако искате да популяризирате себе си и дейността си направете рекламна кампания.

Ще ви харесва да посещавате групови събития през август и да се срещате с нови хора. Не е задължително да са приятелски кръгове, но определено трябва да отговарят на интересите ви. Не си позволявайте да скучаете през този месец.

Скорпионите ще имат много късмет от 5-ти до 17-ти септември, тъй като Юпитер носи огромни ползи за управляващата ви планета Плутон. Това е шанс да растете и процъфтявате както никога до сега и ще имате възможност за избор на възможности, които най-много ви харесват.

От 23 септември ще се фокусирате върху почивка и презареждане. Всички представители на зодия Скорпион ще имат достатъчно време да си поспят и да прекарат достатъчно време в размисъл за живота. Сега не е моментът да започвате нови дейности, този момент ще дойде много скоро, сега се вгледайте навътре в себе си. Добри резултати през този месец ще постигнете ако се отървете от вредните си навици и постигнете това, което ви харесва и е правилно.

На 23 октомври Слънцето влиза в знак Скорпион и дава светлина на творчеството ви.
23 ноември носи жизненост и ще имате добро самочувствие. Инвестирайте в добри книги и разумни разговори с качествени хора.

 

Като цяло 2016 година за родените под знака Скорпион 2016 година ще бъде невероятно успешна, ярка и запомняща се в някои отношения, в други не.

Но ако вие сте жизнени и енергични през 2016 година очаквайте промени и моменти, които са невероятно положителни за вас.

Скорпионите ще бъдат капризни през 2016 година и ще изпитат необикновено влияние. Не толкова поради звездното въздействие, а поради други събития и хора в живота. Стремете се да не позволявате някои моменти просто да преминат покрай вас без да ги забележите. През цялата година Скорпиони, ще имате мощна смесица от въздействието на Марс, Венета и Плутон. Не необикновена, но доста интересна ситуация, която в живота ви ще ви въвлече в един несравним водовъртеж. Може да не ви хареса, но ще бъдете център на внимание и ще трябва да приемете това. Въпреки това в никакъв случай не се опитвайте да се оттеглите и да се скриете, научете се да бъдете навсякъде и ще успеете. Но всичко, което до тук казахме ще се прояви по различен начин в живота на различните хора, защото всеки от нас представлява една огромна индивидуалност.

Основен хороскоп 2016 за зодия Скорпион

2016 година за скорпионите се разделя на три етапа, всеки от тях се характеризира със собствени особености. Първата фаза са първите три месеца на година и половината месец април. Тази фаза ще бъде най-оживената и динамичната и ще продължи до средата на пролетта. Марс ще оказва определено влияние през този период. Няма да се отрази на ефективността на работата ви, а по-скоро ще ви помогне за разрешаване на други ключови житейски ситуации. И все пак не е изключена вероятността да възникне някое недоразумение на работа. Ако се налага решаването на даден проблем, решете го не отлагайте, действайте докато имате време и възможност. С началото на годината ще имате повече възможности за победа над опонентите, Марс ви препоръчва да не се колебаете и да действате твърдо и безкомпромисно (разбира се, без фанатизъм, с умереност).

Като цяло, през цялата 2016 г., Скорпиона ще продължи да управлява най-радикалните си решения. Въпреки това, през пролетта и лятото, от края на април до края на последния летен месец, динамика на събитията около вас ще избледнява до известна степен. Обърнете внимание, че в цялостната ситуация нищо няма да се промени, но вие ще продължите да бъдете центъра на вниманието на тези около вас. Напрежението ще намалее както и динамика около вас. Това е още една причина да демонстрирате вашите положителни и блестящи качества. Не се срамувайте. През този период Венера ви препоръчва да не прекалявате с приключенията. За вас е присъщо чувството на справедливост. Съхранете себе си честни и открити, независимо от външните влияния. Разбира се, това означава да слушате колеги и близки до тях, особено ако те знаят добре какво се случва в бизнеса и разбират процесите с високи постижения. Въпреки това разчитайте главно на себе си.

Третият етап започва с началото на есента и завършва с края й, но се характеризира с мир и хармония. Невероятното е, че тази тенденция важи за всички зодии. Сега цялостното звездно влияние ще бъде минимално и ще имате възможност сами да избирате бъдещото развитие на живота си. Водете се от желанията си и правете това, което считате за необходимо. Важното е да не се притеснявате ако някоя ситуация излезе извън контрол. Не се поддавайте на емоциите си особено ако проблемът се отнася до бизнеса. Въпреки общия спад на енергийната динамика, работата буквално ще процъфтява в ръцете на Скорпионите. Така, че не се съмнявайте в себе си, но бъдете внимателни ако това се налага. Голямо внимание трябва да обърнете на семейството си, там всичко трябва да бъде перфектно, постарайте се да го постигнете.

 

За родените под знака Скорпион 2015 ще бъде вълнуваща година. Възможността, която внимателно ще сътворите и подготвите,свързана с печалба, най-накрая се появява в края на годината. Запазете почва под краката си, тъй като това не е представата ви за самия себе си.

Доверието към вас нараства и най-накрая ще получите признание за своята усилена работа, което ще се появи в кариерата ви. Ще приветствате стресът по това време, но все пак не забравяйте, че това е стрес. Печелите ново доверие у вашите колеги докато наблюдават вашата сръчност, как се справяте с кризите чрез почтеност и благодат.

Здравен хороскоп 2015

Скорпиони, за вас е добре да помислите за здравето си поради изявеното влияние на Сатурн. Но ако нямате стари травми или вродени заболявания нещата ще си останат в норма. Ако имате някакво старо заболяване, ще трябва да му обърнете внимание през втората половина на годината. Юпитер благоприятства първата половина на годината в здравен аспект. Ако ви е необходимо нещо за да подсилите организма си, по-добре заложете на билколечение и практикуване на йога.

Вашият късмет през 2015

Вие ще се почувствате безкрайно изненадани, когато видите, че нещата се случват на време и чудесата са на пътя ви. Тази година щастливата планета Юпитер ви носи възможности да създадете кариера и да спечелите професионално. Не се колебайте - възможностите ви търсят, защото може да не ви потърсят скоро пак. Има много пари, които чакат да ги спечелите през тази година. По-важното е, че вие ще си възвърнете самочувствието. Скорпионите ще намерят гърнето със злато на края на дъгата на 2015 година.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...