Скорпион

СКОРПИОН

(24. X - 22. XI)
Девиз: “Аз желая”
Елемент: вода
Планета: Плутон
Цветове: зелено, червено
Камъни: яспис, опал
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Козирог, Риби, Рак, Дева
Цвете: хризантема
Силни страни: медицина, психология, финанси, политика
Възможни здравословни проблеми: гърло, нос, полова система

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Годишен хороскоп Скорпион

2014-01-01Годишен хороскоп за зодия Скорпион 2014г

2014 ще бъде чудесна година за вас във всяко отношение. Изпитанията от 2013-а ще останат зад гърба ви, ако сте усвоили уроците на съдбата. Имайте предвид, че обстоятелствата за вас в професионалната сфера ще се подреждат по възможно най-благоприятния начин, но от вас ще се изисква дисциплина в работата, постоянство и проява на гъвкавост, когато не успявате с упорство! Ще ви се даде шанс да изберете измежду няколко възможности от делови и от личен характер, което определено ще тласне живота ви в изцяло ново направление. Не е изключено и да промените местоработата или местожителството си. Открийте насладата от малките радости, предоставени ви от близките и от хората, които ви заобикалят в ежедневието. Научете се да благодарите и загърбете недоволството; не следвайте вечния стремеж да постигнете повече от това, което е възможно. Заложете на движението, като разчупите житейския си стереотип в социалната сфера. Новите делови и лични контакти и познанства ще допълнят и многократно ще обогатят ежедневието ви. Експериментирайте с ново занимание, което може да ви постави на значително по-високо равнище в професионалната сфера. Ако в някои случаи се колебаете по кой път да тръгнете, си осигурете достатъчно време за размисъл. През цялата календарна година любовта ще играе важна роля в живота ви. Трайно обвързване, нова връзка или раждане на дете в семейството ще бъдат само част от промените, които може да очаквате. Добре е да се осланяте на интуицията, но и на разума си при взимането на съдбовни решения.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ

2014-а за вас ще настъпи с редица трудности в делово и в парично отношение. Напълно възможно е да се наложи да направите непредвидени разходи, които определено ще разклатят и без това недотам стабилното ви положение в материалната сфера. С тази тенденция задължително трябва да се съобразявате до края на април. Януари за много от вас ще поднесе възможности за разширяване на дейността и ново развитие в професионалната сфера. Възползвайте се от даденостите, тъй като съществува сериозна перспектива те да се развиват в бъдеще. През февруари не си позволявайте да попадате в зависимост от хора, обстоятелства, дори от собствените си принципи. Запазете гъвкавостта си, защото тя може да ви спести редица главоболия в най-подходящия момент. През март разпределяйте адекватно деловите си ангажименти, тъй като ще бъдете затрупани с редица отговорности от лично и от административно естество. От края на март до края на юли ще изпитвате ред трудности и ще бъдете подложени на изпитания в професионалната сфера. Ще трябва да се отнасяте с прецизност към всеки свой ход, към думите си и решенията си, за да оцелеете без сериозни последствия. Преценявайте разходите си, дори ако се наложи, не харчете за неща, които не са от първа необходимост за вас. Изяснете редица въпроси със съдружник, началник или клиент, като не допускайте да възникнат недоразумения и да останат недоизказани неща. Ако през този период проявявате внимание, това ще ви помогне да излезете накрая по-печеливши и по-силни от всякога! Изключително израстване в делово отношение можете да очаквате през август–септември. Именно за тогава планирайте да подавате документи за кандидатстване за нов пост или на ново работно място. Укрепете позициите си, като потърсите съдействието на добре поставена в обществото особа. С повишено внимание през октомври подписвайте споразумения или каквито и да било документи от делови или материален характер. Ноември ще се окаже добър за вас във всяко отношение, ако поддържате вече постигнатото, без да го променяте. Фокусирайте се върху главното през декември и оставете маловажното зад гърба си!

ЛЮБОВ

Импулсивността ви в личен план ще има водеща роля през цялата 2014 г. Напълно възможно е да се поддадете на страсти и желания, които ще ви тласнат към коренна промяна в живота ви, която започва със сключване на брачен съюз и стига до раждането на дете в семейството. Януари за много от вас ще настъпи с копнеж за промяна в личен план. Ще мечтаете за пътешествия, обич, обвързване или сдобиване с рожба. Ще бъдете готови на всякакви компромиси, за да постигнете желаното. Февруари ще ви донесе радостна вест в някое от тези направления. Важното в случая е как ще реагирате, защото със сигурност животът ви коренно ще се промени. През март отделете достатъчно време за отговорностите си към възрастен член на семейството и интимната половинка. Ще се наложи да осъществите поредица от важни пътувания както по работа, така и по задължение, свързано с бизнеса или личните ви дела. През април част от вас ще решат да се разделят с притежаван имот, което до голяма степен ще внесе баланс в материалната сфера, особено ако сте изпитвали трудности в това направление. До края на юли има голяма вероятност тези от вас, които не са открили логично разрешение на брачните си проблеми, да сложат окончателен край на връзката си. През есента ще очаквате повече от всички във всяко направление, но трудно ще давате безусловно любов или подкрепа. Преразгледайте отношенията си с приятелите, тъй като част от тях отдавна не са това, което са били за вас в миналото. В периода ноември–декември се постарайте да подкрепите приятел или съдружник в труден момент, дори и да не сте съгласни напълно с методите, които той/тя използва. Вярвайте в доброто и положителните неща за вас ще преобладават.

ЗДРАВЕ

Здравето ви ще търпи последствията от собствените ви действия и стила ви на живот през цялата 2014. Ще се радвате на отлична форма, но не без да полагате съзнателни усилия в това направление. Моментът е благоприятен да се освободите от вреден навик, защото точно той може да създаде най-изненадващо сериозни затруднения за здравословното ви състояние. Когато става въпрос за спорта, храненето или съня, на всяка цена избягвайте да изпадате в крайности. Разпределяйте ангажиментите си разумно, така че да си осигурите достатъчно време за пълноценна релаксация. Най-трудни в здравословен план ще са февруари, март и декември. Именно в тези периоди укрепете имунитета си и не пренебрегвайте необходимостта да направите някои профилактични прегледи или изследвания. През лятото ще се радвате на отлична енергия, но трябва да отделяте повече време за сън! През есента се замислете за начина си на хранене, дори направете някои подобрения в това направление, ако се наложи.

Източник: http://www.edna.bg


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Ясновидката КАТЯ прием в гр. София
13-09-2014 06:00
Ясновидката КАТЯ прием в гр. София

Дати: 15-16-17.09.2014г. 25-26.09.2014г. Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4...


Вашият късмет през 2014 според Китайския хороскоп
08-05-2014 10:00
Вашият късмет през 2014 според Китайския хороскоп

ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Да останете в готовност за работа това е важно, когато става дума...


Лунен календар 2014 година
02-05-2014 11:00
Лунен календар 2014 година

        ЯНУАРИ 01 януари 2014 13:15 сряда - новолуние 08 януари 2014 05:40 сряда - първа четвърт 15...


Здравен хороскоп за Годината на КОНЯ
25-04-2014 10:00
Здравен хороскоп за Годината на КОНЯ

        ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 " Изгарянето на масло в полунощ" е фраза, с която...


Китайски любовен хороскоп 2014
24-04-2014 10:00
Китайски любовен хороскоп 2014

                ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Тази година наблягате на...