Риби

РИБИ

(20. II - 20. III)
Девиз: “Аз се надявам”
Елемент: вода
Планета: Нептун
Цветове: синьо
Камъни: топаз
Щастливо число: 9
Хармонични знаци: Телец, Рак, Скорпион
Цвете: водна лилия
Силни страни: музика, изобразително изкуство, мода, астрология, астрономия
Възможни здравословни проблеми: нервен стомах, очи, ходила

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Риби

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Риби 2018г

В началото на 2018 година ще имате някои финансови сътресения, но парите ви ще се уредят когато Уран се премести в Телец на 15 май. Тогава ще се фокусирате към получаването на информация и насоки за живот. Интернет ще стане много важна част по отношение на контактите ви.

Управляващата планета Нептун продължава да е в личната зона на Риби, което ви доближава до смисъла на Риби. Симпатията, съпричастността и грижите, които полагате за ближните си ще бъдат вашата сила тази година. Ще бъдете вдъхновени. Ако сте поет, художник, писател или музикант може да продължите да развивате вашата лична марка и да станете известни.

Сатурн влиза в сектора на приятелството ви и позволява да намерите солидни партньори. Сега е моментът да видите истинското лице на онези, които са ви се правили на приятели до момента и да ги ограничите за да останат само стойностните.

Традиционната ви управляваща планета Юпитер тази година разширява влиянието си, което е свързано с движение в кариерата, което може да промени живота ви. Може да се окажете способни да покорите света. Когато започнете нов бизнес през тази година мислете глобално и вдигнете очи към хоризонта. Не ограничавайте себе си.
Усещането, че не сте достатъчно добри ще се засили когато Хирон се премести от личния ви живот до зоната на парите, докато на 24 април влезе в Овен. Тази промяна ще ви направи по-внимателни с разходите.

Специфики

На 19 февруари Слънцето влиза в знака ви и носи живот, светлина и любов. Сега истината ще е истина и ще бъдете себе си. Това ще се усили около 4 и 5 март благодарение на Нептун. Тази година може да получите натиск от лоши босове и може да прегърнете двойния рибен символ за себе си.

На 21 март финансовите ви въпроси ще са в светлината на прожекторите. Това може да се окаже объркващо време за Риби, затова не пренебрегвайте чуждата помощ. Вземете реалното за разходите си, не е нужно да купувате всичко, което видите. Спестяването на пари не е грях.

Слънцето носи топлина в домашния ви живот. Отделете време да се насладите на семейството си след 22 май. Споделете заедно хармонията, спомените и добрите времена.

От 25 май до 13 юли ще се интересувате от религиозни учения, изкуство и култура заради двете планети Нептун и Юпитер, които се свързват по най-добрия начин.

След 21 юни започва периода ви на забавления. Ще властва парти настроение и ще търсите поводи за забавления.

След 23 юли животът ви се забавя малко и ще започнете да се занимавате с обичайното си усъвършенстване на личността. Уверете се, че работите правилната работа и ако решите, че не е така сега правилното време да отидете на интервю за нова работа.

От 11 август до 25 август ще наблегнете на творческата си страна. Позволете новите импресии да оцветят живота ви и бъдете отворени за желанията и мечтите на другите. Дайте си време да фантазирате. Всяко пътуване започва с първа стъпка и сега е подходящия момент за вас да го направите.

През 4те седмици след 24 август подчертайте романтиката и любовта си. Това е перфектния период за създаване на връзка, докосваща душата. Ако сте сами и някой ви харесва действайте именно през този период.

След равноденствието на 23 септември ще бъдете погледнати благоприятно за заем или ипотека. Но ако някой ви помоли да гарантирате за чужд заем бъдете много внимателни.

Планирайте почивка или кратко пътуване след 23 октомври и изберете да сте далече от дома. Не всяко бягство трябва да е само до нощния клуб, насладете се на почивка след природата.

От края на ноември фокусът ще бъде във вашата репутация. Ако сте създали образ на красива публична личност или сте работили усилено за да постигнете нещо положително то това ще стане обществено известно сега. Ако сте самонаети сега е времето да станете обществено известни.

Направете почивка от бизнеса през последната седмица на годината. Отделете време за приятелите си и прекарайте времето си като почитате онези, които са били до вас тази година за да им благодарите. Малки подаръци от рода на деликатна свещ ще бъдат добре приети.

Вие трябва да се научите да не бъдете тласкани от другите. Отделете време, за да разберете как наистина се чувствате и какво има значение за вас.

 

Според хороскопа 2016 ще бъде много успешен период за зодия Риби.

Още през първите дни на годината ще бъдете вдъхновени от Юпитер. През 2016 той ще има особено силно въздействие върху вас. Разбира се, това не означава, че трябва да отскочите до най-близкото място за закупуване на лотариен билет, но защо пък не?

През първата фаза на 2016  до средата на април усилията ви няма да бъдат съвсем успешни. Затова не бива да се напрягате твърде много, а за се постараете да правите най-необходимото. Не се опитвайте да концентрирате всичките си ресурси на едно место.  Правилният начин за постигане на целите ви в този момент е да използвате всичките си ново придобити  умения в духовно и финансово естество. Пред вас се разкриват твърде много възможности, затова изберете най-печелившите, а останалите оставете на този етап.

От средата на април до втората десетдневка на юли 2016 зодия Риби ще попаднат в по-сложна енергийна ситуация. От една страна Юпитер няма да отслаби своето влияние, от друга Меркурий и Венера ще бъдат също активни. Но колкото и сложна да бъде тази ситуация в енергиен план всички астролози повтарят една и съща фраза, с която стават дори скучни понякога, но е добре да ги послушате – предпазливият човек е добре въоръжен. Когато сте внимателни и предпазливи, ще можете да се справите с всяка ситуация и да избегнете лошите знаци на съдбата. Така през втората половина на 2016 година ще бъде добре да ограничите всички свои желания, а ако това не ви  се струва поносимо, то тогава подлагайте действията си на много кратна проверка и бъдете внимателни във всяка ситуация.

От средата на юни до средата на лятото зодия Риби ще трябва да обърне специално внимание на собственото си духовно развитие. През този период енергията около вас ще бъде много хармонична. Нещата в работата ви се движат спокойно, в семейството също, някои конфликти ще са изключение. Хубаво ще бъде ако през този период обмислите семейна ваканция.Сега имате духовна нужда да смените за малко обстановката и да презаредите положителната енергия. Това е важно не само за вас, а и за семейството ви. Това важи в голяма степен за онези от вас, които са от скоро женени или са двойка от скоро. От ваша страна не се изискват особени усилия, просто слушайте своя вътрешен глас и следвайте съдбата си. Като обобщение може да кажем, че 2016та година ще бъде важна за този вид отношения при много от зодиакалните знаци.

Есента и зимата и Нова година ще са изпълнени с ярки и незабравими събития, изпълнен с доброта и светлина период. Големи резултати ви очакват. По-важното е как вие ще възприемете тези събития. Не се колебайте, близко сте до голямата цел. Вашият вроден талант се развива. В работата си трябва да обърнете повече внимание. Независимо колко сте заети в този момент. В живота ви ще има хора с неофициални събития, които ще се месят в живота ви. Някой решения зависят лично от вас. Вие не се притеснявайте, всичко може да се реши, дори ще имате възможност да се поглезите. Казано така звучи просто, в действителност не е точно така и не толкова лесно, но нещата се получават при всеки различно според собствената индивидуалност.

Основен хороскоп 2016 за зодия Риби

По един или друг начин, за много хора, родени под знака Риби 2016 година ще буквално пропита с дълбоко духовно търсене. Ще видите нещата от различни ъгли, което ще и даде един безценен опит. Не се обезкуражавайте дори ако понякога светът не ви се струва толкова прекрасно място. Всъщност светът е създаден за да му се възхищаваме и ние самите сме част от него.

 

Хороскопът за Рибите 2015 предсказва, че това ще бъде година на промени и печалби за водния знак. Мотивацията и адаптацията ще бъдат водещи през идващата година. Бъдете готови да поемете по нова посока. Нови възможности ви очакват ако сте готови да се пречупите малко.

Като Риби, винаги залагащи на инстинкта си, вярвайте на интуицията си, усещанията ви са правилни.  Вие сте много симпатични и състрадателни, не позволявате на другите да се възползват от вашите качества.

Според астрологическите прогнози за 2015 една промяна се носи във въздуха и тя ще въздейства на любовния ви живот. Кариерата ви също изглежда по-добре през тази година. Вашата грижовна, топла натура кара другите да се чувстват добре в компанията ви и да ви искат съвети. Ще спечелите дългоочаквано „бягство“. Наслаждавайте му се.

Здравен хороскоп 2015

Хороскопът за 2015 година ви съветва да обръщате внимание на здравето си през цялата година и да се грижите добре за своето състояние. Юпитер ще въздейства върху здравето ви през първата половина на годината. В резултат на това, Риби, няма да имате проблеми по отношение на здравето си през този период. Но през втората половина на годината ще трябва да обърнете по-сериозно внимание на организма си. Освободете себе си от тревогите и карайте внимателно. Хороскопът ви казва, че всичко ще бъде наред ако обръщате внимание на хранителните си навици.

Вашият късмет през 2015

Човекът, който най-много помага на другите в цялата планета ще си получи своите ползи през тази година. Рибите избягват конфликтите, играят си с дипломацията, дават правилните аргументи и това ще им донесе голям късмет. Вашите финанси нарастват главоломно „за една нощ“, през тази година и вие ще се превърнете в един много ценен играч в работата или професията си. Много от вашите планове, надежди и желания ще се сбъднат през новата година. Така, че продължавате напред и смело действайте, мислете мащабно.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...