Рак

РAК

(22. VI - 22. VII)
Девиз: “Аз се съмнявам”
Елемент: вода
Планета: Луна
Цветове: бяло, сиво
Камъни: кристал, лунен камък
Щастливо число: 2
Хармонични знаци: Дева, Скорпион, Риби
Цвете: ралица
Силни страни: музика, тетър, кулинария, антропология, археология
Възможни здравословни проблеми: стомах, гърди

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Рак

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Рак 2018г

Тази година някои Раци може да встъпят в брак, а за други връзката да премине на ново ниво, тъй като Плутон и Сатурн се събират във ваша полза. За необвързаните периодът е много подходящ да намерят своята половинка. Но не позволявайте любовта и желанието ви да надделеят над справедливостта ви.

Бизнес партньорствата ще процъфтяват и може да се изкушите да се присъедините към някоя нова търговска дейност. Времето е подходящо за подписване на договори, но се уверете, че притежавате най-малко 50 % от договореното. Опасност може да очаквате от неравномерно разпределение на властта, а това може да не бъде във ваша полза.

Тази година кариерата ви ще се тръгне в нова посока, тъй като на 24 април Хирон навлиза в публичния ви сектор и финансовото състояние. Сега репутацията ви ясно ще покаже кои сте вие.

В средата на месец май Уран се премества в сектора на приятелството ви. Може да намерите по-млади хора за свои сътрудници и да започнете да използвате нови технологии за своя социален живот. Това е важна тема и не подценявайте обхвата на интернет и възможностите на глобалната мрежа да доведе нови хора до вас.

С Нептун, планетата на изкуството може да бъдете привлечени от случайни приключения в чужди земи. Те може да се окажат много вдъхновяващи и може да разкрият страна от вас, която е в латентно ниво. Намерете време за творчески занимания.

С Юпитер в зоната ви на забавления през по-голямата част от годината си можете да изживеете големи забавления и да се насладите на радости, които дълго време не сте изживявали. Оптимизмът е много висок при всички представители на зодия Рак през 2018 година.

Специфики

През мартенското слънцестоене е добре да се съсредоточите върху професионалния си живот и да изявите някое свое майсторство. Планирайте пътуване, което да ви отведе до място, което отдавна желаете. Но не забравяйте да защитите себе си по шумен начин, така че същевременно да се издигнете в кариерата си. Понякога на зодия Рак му е трудно да намери точните думи, но дайте най-доброто от себе си.

На 13 юли ще се състои частично слънчево затъмнение и ще даде на Луната тласък,. Луната ще доминира над Слънцето и този месец ще бъде добър за представителите на зодия Рак. Раците трябва да обръщат внимание на слънчевите затъмнения. Всеки срещнат човек в седмицата на слънчевото затъмнение може да се окаже важен за бъдещето ви.

На 27 юли ще има пълно лунно затъмнение, което ще се отрази на финансовото ви състояние, може да се стигне до затруднения във връзка с плащането на заеми или други дългове, което ще ви накара да се почувствате несигурни. Не се препоръчва закупуването на стоки на лизинг.

Слънчевото затъмнение на 11 август ще ви даде радост и момент да подобрите финансовото си състояние и да върнете част от дълговете си от предходния месец. След 23 юли обмислете пътуване, което ще ви донесе повече богатства и емоционални радости. Намерете комфорт чрез смислени покупки, не си позволявайте безсмислено охарчване.

Есенното равноденствие през септември ще насочи енергията към дома и семейството на зодия Рак. Това е времето да се съберете с близките си и добър момент когато ще се чувствате прекрасно. Почувствайте се благословени за това, че се грижите за семейството си и не забравяйте от къде сте тръгнали.

Около 23 октомври се забавлявайте много. На самия ден бъдете активни и се наслаждавайте на слънцето. Отидете на концерт, кино, театър или каквото ви харесва най-много. Организирайте дейностите така, както на вас ви харесва.

След 28 ноември Юпитер се премества в работното ви пространство, което ще ви донесе увеличаване на задачите в службата, но това не бива да ви тревожи, защото сте в отлично здравословно състояние.

През последната седмица на годината се съсредоточете върху партньора си. Направете заедно плановете си като двойка и прекарайте дълго време в усамотение. Ако все още не сте обвързани то сега е подходящото време за да срещнете сродната си душа. Посрещнете заедно с любимия си човек Новата година!

 

Зодия Рак, вие през 2016 година ще трябва да приключите с голяма част от настоящите си проекти.

Тогава каквото не сте свършили просто ще изчезне и една нова фаза от живота ви стои пред вас. Едно нещо е ясно – можете да постигнете всички предизвикателства и цели, които сте си поставили. За да направите това трябва да се научите да хармонизирате емоциите си и да избегнете всякакво съмнение в собствените си възможности.

Определено за представителите на зодия Рак, 2016 година ще бъде много ярка, разнообразна и интересна година, въпреки че положителните ситуации няма да изобилстват изцяло. Причината е, че повечето звездни тела, въздействащи върху вас се характеризират със загуба на динамични енергийни вълни. Така например под влияние на Сатурн ще получавате много положителни единични моменти, но Луната и Юпитер влияят не добре. Но въпреки това времето е положително и благодарение на силата на Луната ще се наблюдават периоди през годината, които си заслужава да се отбележат. Няма да има повишен капацитет и свръх енергиен удар от енергийни вълни, които  пряко да бъдат пряко отговорни за събитията във вашия живот. Поради това през 2016 зодия Рак по един живописен начин ще се превърне в център на вниманието, особено към противоположния пол. Въпреки това не бързайте да се радвате. Ако сте необвързани, ситуацията няма да ви донесе големи проблеми, но ако сте семейни не е така. Шегата на страна. Ревността унищожава браковете. Ето защо ние се надяваме, че през 2016 година ще се оправдаят очакванията ви за щастливи лични отношение, но внимавайте все пак.

Основен хороскоп 2016 за зодия  Рак

От началото на пролетта до края на Май Раците ще имат много положителни моменти. Няма да има проблеми със сериозни инциденти, нито ситуации, който изискват прекомерни усилия. За ваша изненада дори най-важните събития около вас няма да ви накарат да се преуморите. Това е добре, защото сега вашите врагове са неспособни да ви вредят, ние имате имунитет и сте изключително силни по отношение на работа, разговори и заболявания. Що се отнася до самите вас, вие сами ще избирате посоката си без никое звездно тяло да има решаващо значение върху вас. Уникална ситуация. Но все пак в началото на 2016 избягвайте да се вглъбявате в целите си. Това ще ви позволи да издържите на напрежението, ако случайно се появи такова от някъде.

Лятото и месец септември се разделят на два етапа, защото нещата през тях значително ще се променят. Затова, вие Раци, през този период трябва да бъдете много гъвкави. Не винаги краят на дадена ситуация ще бъде положителен, като не говорим само за любовта. Затова през 2016 година разумно контролирайте своите цели и се стремете към хармонично разпределение на ресурсите. Лятото ще бъде малко изморително за вас, важното е, че сте разбрали какво искате от света около вас. През 2016 г. ще се увеличи Лунното въздействие върху Раците и това ще ви направи по-чувствителни за известно време. Пътуване сред гората, разходка с лагерен огън или нещо подобно ще ви донесат повече хармония, отколкото месец прекаран на Малдивите. Есента ще промени ситуацията. Тогава ще се занимавате повече със бизнес въпроси. Септември ще бъде много продуктивен месец, въпреки това не се опитвайте да създадете мега-корпорация за 30 дни. Не се опитвайте да решите всичко изведнъж, не бързайте, до края на годината има още много време.

Есента и ранната зима ще ви накара да се почувствате по-динамични. Е, сега Луната и Юпитер отстъпват място на … опонентите ви. Ако ви се струпат повече проблеми, ще трябва да разчитате на себе си, враговете ще се опитат да ни манипулират с коварство  в несправедлив дуел. Всичко ще се получи много по-добре за вас ако следвате посоката на събитията, която сте поели малко по-рано през годината, без да обръщате внимание на второстепенни задачи. Опитайте се, дори да ви се случат повече негативни ситуации, да запазите целите и стремежите си. Но все пак всичко описано по-горе може да бъде прието като своеобразен тест, дори нормален тест. Ви сте сам на бойното поле, разчитайте на собствените си сили и житейският опит, който сте натрупали до момента, така всичко ще мине добре.

 

Хороскопът за Рака 2015 предсказва, че годината ще има малко предизвикателства. Вашето доверие укрепва и расте, докато вие работите по вашите въпроси. През 2015 година ще преоткриете мечтите си и ще спрете да приемате живота толкова на сериозно.

Астрологичната прогноза за Ракът показва, че вие сте много повече, от това, което мислите. Добре е да спрете да приемате доброто си здраве за даденост. Вашето преоткрито доверие ще доведе нови любовни интереси на пътя ви. Другите ще отбележат, че сте довели кариерата си до нови висоти и ще ви вземат за пример.

Здравен хороскоп 2015

За Ракът 2015 година носи смесени резултати в здравно отношение. Не е необходимо да се замисляте твърде надълбоко, защото не са вероятни никакви сериозни заболявания. Известни дребни неудобства ще ви донесат сезонните капризи на времето. Звездите ви съветват да спазвате добра хранителна диета, в противен случай може да си навлечете някои стомашно-чревни разстройства. Лека вероятност има при някои представители на зодията да се проявят проблеми с ушите или ръцете.

Вашият късмет през 2015

След няколко години на чудене къде се е скрил късметът ви, той най-после се завръща. Ракът ще приема подаръци, услуги и много внимание през тази година. С вас останалите ще се чувстват така, сякаш просто преминават през препятствията без да е необходимо да се спират на тях. Пожелайте си нещо на щастливата си звезда и Юпитер ще накара пари и благоденствие да дойдат при вас.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...