Овен

ОВЕН

(21. III - 20. IV)
Девиз: “Аз съм”
Елемент: огън
Планета: Марс
Цветове: наситено червено
Камъни: рубин
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Лъв, Стрелец
Цвете: здравец
Силни страни: точни науки (математика, физика), политика
Възможни здравословни проблеми: глава, зъби

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Овен

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Овен 2018г

През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и мощни планети Сатурн и Плутон, стимулирани от десети дом. Тяхното въздействие ще продължи тенденцията на пренасочване на професионалния ви живот и през тази година. Постоянни постижения ви очакват и ще можете да затвърдите целите си.

Да живеете в собствената си истина е начинът да продължите напред. Репутацията ви през 2018 година ще бъде реформирана и подмладена. Ще се съживи и преобразува заедно с образа, които градите на работното си място, така че да донесе задълбочаване и интензивност на външните ви интереси.

Сатурн ще въздейства в публичното пространство за да ви накара да изградите граници между вашето лично аз и живота в обществото. Добре е да бъдете дискретни, защото не е благоприятно в този момент обществото да научи всичко, свързано с вашето съществуване. Вашата щастлива планета Юпитер преминава през вашия 8ми, 9ти и 10ти дом, което с голяма вероятност ще ви донесе много подаръци, завещания или наследство. Всички съвместни дейности ще ви носят полза. Партньора ви ще покаже своята благодарност и вие ще имате достъп до повечето негови ресурси.

Специфики

Още през първата седмица на годината започвате със силен акцент в кариерата. Ще де фокусирате върху професията си и можете да правите точно онова, което ви харесва. До третата седмица на януари приятели ще се присъединят към вас. До 26 януари Марс засилва фокусът върху подредба на бизнеса, затова помислете как да подредите документите и ресурсите си, така че да изхвърлите ненужното. До 18 февруари може да си дадете почивка преди големия тласък, който предстои.

Меркурий и Венера влизат на 6ти март във вашия знак, което ще даде много стимули за комуникация и финансиране на онова, което искате. Постарайте се да постигнете желания външен вид и на 21 март, когато е равноденствието бъдете готови да направите своя ход и да дадете истинското начало на вашата година!

Слънцето осветява живота ви и нека истината блести. Бъдете себе си и хората ще бъдат привлечени от вашата жизненост и енергия. Между края на април и средата на май ще има много покупки и продажби. Отървете се от всички нежелани стоки. Сега е моментът да направите някои значителни инвестиции. През месец май планирайте малка почивка. Периодът е подходящ и за различни курсове и обучения, които ще бъдат от голяма полза.
Новолунието в знака ви на 15ти април ще донесе смесени моменти, но периодът е благоприятен за нови начинания. Подредете плановете си и продължете след Новолуние. На 24 април Хирон влиза в знак за първи път от петдесет години насам и ще окаже влияние върху всички представители на зодия овен за седем години напред. Това ще промени увереността и подхода ви за напред. Тази тенденция ще се развива до края на годината.

На 15 май Уран ще излезе от знака ви, повлиял живота ви през последните седем години. Предстоят промени в мислите и физиката ви и може да изпитате известно облекчение за известно време.

До 21 юни светлината на прожекторите се насочва към дома и семейните ви дела. Прекарайте време с близките си.

До средата на юли творчеството ви ще бъде стимулирано и това може да ви тласне към нова любов или интерес за леко флиртуване. От всички месеци в годината този месец най-силно показва, че може да се влюбите или дори да имате дете.

След 23 август ще се завърнете към работата си и в професионален план ще си дадете повече предимство. Постарайте се да направите необходимото за да улесните работата си.

Вашите партньорства се характеризират след третата седмица на септември. Ако сте сами, може да срещнете подходящия човек, а ако сте обвързани взаимоотношенията ви ще станат по-хармонични. Прeз третата седмица на октомври Слънцето ви носи скрита подкрепа.

На 8ми ноември Юпитер граничи с вашата философска зона и ще ви направи по-философски настроени. Слънцето носи повече енергия. Това е подходящо време за започване на екотуризъм или преподаване в чужбина. Възможностите ще се представят като растеж в общата ви перспектива.

Последната седмица на годината завършва с усещане за забавяне на събитията. Сега е моментът да прокарате стратегията си за постигане на целите си за 2019 година

 

За представителите на зодия Овен 2016 година ще бъде хармонично и балансирано време.

Въпреки това Марс ще повлияе отрицателно на някои представители на тази зодия. Но както се казва – един Овен бие друг, за да пробие стената. Затова през 2016 звездните тела ще извършат нещо подобно за да ви осигурят успешна година, разбира се, не без нюанси. Първо трябва да обърнем внимание на факта, че Слънцето няма да бъде особено силен сътрудник, ако това беше различно ситуацията щеше да бъде просто фантастична. Марс ще бъде в опозиция, но Венера ще се яви като помощничка на представителите на зодия Овен, но ние можем само да гадаем в какво точно ще се изрази тази помощ. Все пак става ясно, че от тук произхождат много положителни аспекти, но какви точно е трудно да бъде предсказано.


Основен хороскоп 2016 за зодия Овен

Интервалът от началото на януари до края на март 2016 ще бъде за вас нещо като опитно поле. В този период вие ще търсите усилено нещо, но това няма да е само в областта на работата или дома, а някакъв вътрешен стремеж. Разбира се една такава ситуация може лесно да се превърне в депресия, но вие не бива да го допускате, това състояние няма никакъв смисъл. Някои представители ще преодолеят състоянието по-бавно, други по-трудно, трети най-бързо. Тази трета категория от зодия Овен ще бъде най-ефективна през периода. Като цяло тази ситуация за някои от вас може да се превърне в начало на нов бизнес. Оценете значимостта на възможните промени. Разбира се всичко зависи от самите вас, от целите ви и комбинацията между воля и постоянство.

Според прогнозата на хороскопа периодът от ранния април до средата на юли 2016 година ще бъде дестабилизиращ, нееднозначен етап от живота. Въпреки, че през първото тримесечие на годината представителите на зодия Овен безмилостно ще търсят себе си, не може да се каже, че успехът в тази област ще донесе мир. През пролетта и началото на лятото, Овните ще бъдат силени и уверени в себе си. Ще се наложи да се справите с някои непредвидени ситуации от финансово естество. Тъй като всичко в този свят е обвързано с парите, не е трудно да си представим, че финансовите проблеми се пренасят върху всички аспекти на живота на красивите създания, свързани с елемента огън. Този път Овните ще оцелеят с минимални загуби. Не трябва да се мисли за почивка, сега не е време за това, защото почивката  многократно увеличава риска от загуби, каквито претърпяхте през последните няколко години. Всъщност, вие сте тук, за да помогнете на приятелите си. Слушайте съветите на близки приятели, без да бързате, претеглете плюсовете и минусите преди да вземете решение.

От втората половина на юли до края на септември 2016 година представителите на зодия Овен най-после ще си починат.Всички обрати ще останат в миналото.Издигат се толкова впечатляващи нови събития, че всичко ще бъде сравнително ясно. Този, макар кратък жизнен етап, ще бъде за зодия Овен много обещаващ по отношение на началото на една нова връзка. Трябва да се разбере, че всяко решение, което взимате  е правилно. Ако един човек действа в съответствие със съвестта си, стои зад сетивата на волята на разума, неговото решение едва ли е несправедливо. Принципът на по-малкото зло, е най-новата глупост, която въпреки, че има някои наченки на реалност, в действителност, често води до лицемерие. Така, че не слушате другите, следвайте сърцето си, каквото и да казва то. Важно в този период - това е вашата вътрешна хармония. Само внимавайте с чувствата на тези, които са скъпи за вас, не ги лъжете и не проявявайте лицемерие.

Октомври-Декември 2016 ще бъде спокоен период, но Овните все още ще имат дилеми за разрешаване. На първо място годината приключва и много хора се стремят да действат с максимум усилия за да свършат възможно най-много. Такава стратегия обаче в този момент не ви е необходима, защото влиянието на Марс ще ви донесе повече негатив ако предприемете тази стратегия. В края на годината представителите на зодия Овен по-добре да обърнат внимание на семейното огнище и личните въпроси, а не на работата. Това е правилният избор за вас, който ще спести енергия и ресурси и ще разкрие пред вас нови възможности, за които не сте и подозирали.

 

Хороскопът за Овенът 2015 предсказва, че тази година ще ви донесе много промени. Докато си мислите, че всичко тече по план, някой друг може да има различна идея. Дръжте очите си отворени за да избегнете саботаж срещу вас.

Хороскопът за 2015 вещае още, че настъпват слънчеви дни по отношение на вашите финанси. Възможностите много скоро ще се появят, по-скоро отколкото вие очаквате. Звездите ви съветват да бъдете готови за тези възможности.

Кариерата ви прави завой. Посоката на завоя зависи от вашето усърдие. Вашият любовен живот ще бъде по-добър отколкото си мислите, но не приемайте този „меден месец“ за даденост.

Здравен хороскоп 2015

Като цяло 2015 година  ще бъде добра за вашето здраве. Няма за имате сериозни проблеми, освен ако не страдате от някакво старо заболяване. Ако ви се наложи да използвате лекарство, стремете се да благославяте оздравяването си. За по-добра концентрация звездите препоръчват за вас да практикувате йога и медитация. Това ще ви донесе ентусиазъм, препоръчително е да посещавате различни места за релаксиране. Шофирайте внимателно.

Вашият късмет през 2015

Тази година, както и миналата година вие сами сте си били късметът, с вашия чар и обаяние, и не само късмет, но и най-големият си враг. С вашите действия – хаотични, понякога импулсивни, под влияние на планетата Уран, добрите идеи малко изпреварват подходящото време за реализация. Имате моменти, когато всичко, до което се докоснете става златно, имате и моменти, в които съжалявате дълбоко за всичко. Вашият късмет се състои в това да използвате момента и да не чакате да дойде „по-добро време“, което всъщност никога няма да дойде, защото най-доброто време е сега!


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...