Лъв

ЛЪВ

(23. VII - 22. VIII)
Девиз: “Аз искам”
Елемент: огън
Планета: Слънце
Цветове: жълто, оранжево
Камъни: рубин, диамант
Щастливо число: 1
Хармонични знаци: Везни, Стрелец, Овен, Близнаци
Цвете: невен, слънчоглед
Силни страни: ръководни постове, театър, дизайн, педагогика
Възможни здравословни проблеми: сърце, глезени, гръб

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Лъв

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Лъв 2018г

Всички представители на зодия Лъв ще усетят енергия и възбуда когато Уран влезе в кариерата ви и изведе репутацията ви на преден план. За бизнеса ви е удачно за привлечете по-млади хора и да прегърнете всички нови технологии, дори да се страхувате от тях. Това, разбира се,  ще се случи след 15 май. Ако обмисляте да започнете някакъв бизнес, то това е най-подходящият момент да планирате концепциите и абстрактните мисли, необходими за да се случат нещата.

Мощният Плутон все още е във вашия сектор свързан с работата, а и Сатурн се присъедини към него в края на 2017 година за да ви осигури структурата, от която се нуждаете в трудовия ви живот и кариера през цялата 2018 година и още година напред. Развивайте уменията си през тази година, те ще ви помогнат изключително много в бъдеще.
Голямата планета Юпитер носи енергия в дома ви, очаквайте много чести прибирания и тръгвания от къщата. Към семейството ви може да се присъединят нови членове, млади или по-стари хора, които ще дадат тласък напред. Може да решите да направите ремонт или да смените дома, защото ще ви е нужно повече място.

Нептун продължава да създава объркване у партньора ви по отношение на доходите. Застраховка на дома не е лоша идея през тази година. Несигурността в живота е нещо, което не бива да забравяме.
След края на април ще имате възможност да изследвате сферата на философията и пътуванията. Може някоя гениална идея да възникне докато пътувате, преподавате или се присъедините към някоя по-голяма общност. Вашата чувствителност е съчетана с лечебна енергия, защото Хирон навлиза в зоната ви на знания на 25 април.


Специфики


Годината започва с фокус върху ежедневните дейности и домакинството. Организирайте дните си така, че да отделите време за смях, творчество и любов.

На 31 януари лунното затъмнение е в знака ви. За един ден преди и след това ще е време да се вгледате навътре в себе си. Използвайте този период, за да поставите на пауза, преди да преминете напред през годината.

След 19 февруари, в продължение на четири седмици ще се занимавате с парите, които дължите, или сумите, които партньорът ви е натрупал. Сега е подходящия момент за кръводаряване.

На 21 март когато е равноденствието отидете на почивка макар и за кратко. Помислете за възможностите, прочетете приятни книги това ще ви даде необходимата информация за бъдещето.

На 21 април репутацията ви ще бъде под светлината на прожекторите. Сега е моментът да получите отличия или кредитиране за минали работни проекти. Може да получите покана за представяне на бизнес.

След 22 май ще откриете много радост сред приятелите и милите ви хора.

На 21 юни, когато е лятното слънцестоене идва време да се отпуснете. Дайте си почивка, останете си у дома, починете си сред любимите хора. Заредете силите си за да бъдете подготвени за силния тласък, който предстои следващия месец.

Тъй като Слънцето влиза в знак Лъв сега е времето да блеснете. Ще блестите през целия месец. Насърчавайте интересите си. Сега е моментът да бъдете честни и ясни по отношение на мнението ви.
До 24 август е добре да придобиете онова, към което се стремите пред 2018 година. Бъдете ясни и не губете ресурсите си в безгрижие. Всички финансови преговори сега ще бъдат във ваша полза.
При смяната на сезоните може да се появят някои разочарования, по-точно около 23 септември. Тогава е подходящо време да сте близо до дома. Свържете се с членовете на вашето семейство, сега ще бъдете добре приети.

Около 23 октомври вниманието ви ще бъде насочено към семейните въпроси, някои може да напусне дома ви, а друг да се завърне. Планирате семейно събиране през този месец или поне едно барбекю в задния двор. След 8 ноември доброто ви настроение ще се завърне.

След 23 ноември е добре да бъдете щедри с другите. Отидете на парти, или друго събитие и се насладете на живота. Получавайте и давате подаръци.

Приключете с всички партита до 22 декември, защото след това настроението ви ще се пренасочи към по-практически въпроси. Предпочитате тишината около Коледа и Нова година и да бъдете с онези, които са били далече през годината. Потвърдете ролята си и ще бъдете щедри духом и през следващата година.

 

За зодия Лъв 2016 година изглежда ще бъде на моменти амбициозна, на моменти нестабилна, но като цяло с положителен завършек.

Няма тенденция за грандиозни възможности или повратни точки. Погрижете се за бизнеса си. Звездите препоръчват да искате прошка когато е необходимо.

В началото да отбележим, че Слънцето през 2016 година ще увеличи положителното си въздействие върху зодия Лъв и представителите ще усетят динамика и положително влияние.
С други думи Лъвовете ще изпитат интензивен поток на жизнена енергия, който ще се прояви като повишено изпълнение в професионално отношение, а целите в живота ще станат по-ясни и по-точни. Въпреки това добре ще бъде да обмислите някои аспекти на живота. Но да не пропусна да отбележа, че говорим за първата половина. Това не означава, че след това ще загубите небесната си подкрепа в трудни ситуации. Не забравяйте, че природата ви е дарила с остри зъби и нокти и не сте от слабите. Но все пак известни затруднения ще срещнете и ще се наложи да приложите лъвската си природа към средата на годината. Ще бъде добре ако си намерите милостив човек като Дороти от Магьосникът от Оз, който да бъде до вас. А, ако не?

Основен хороскоп 2016 за зодия Лъв

В началото на годината от януари до края на март Лъвовете ще изкачват високи върхове. Ще сте на върха, не само като оратори. Не се колебайте, приличате на Юлий Цезар на моменти, затова дори да сбъркате някъде ще имате възможност да поправите нещата на време. Добре е да обърнете внимание на този период от живота си, защото може да нямате скоро втори такъв шанс. Освен това имайте предвид, че в началото на 2016 година Меркурий ще бъде на ваша страна, решавайте проблемите си през този период, защото по-късно може да станат трудни и неясни. Преди всичко ще трябва да разчитате на интуицията си, дори понякога да пренебрегнете логически разумни аргументи. Това не е панацея, но е достатъчно надеждна за да ви помогне за нов старт, а след това да продължите и да постигнете всички определени от вас цели.

От април до юни ситуацията няма да се промени особено. Положителното слънчево въздействие продължава да предоставя всичко необходимо на Лъвовете – като ресурси, възможности и късмет в някои ситуации. Единственото, което се изисква от вас на този етап е да не губите доверие в себе си и в собствените си сили. Въпреки, че Лъвовете не страдат от болести, към средата на лятото може да изживеят известен спад на настроение. Причините могат да бъдат различни, дори и при пълен успех в повечето житейски събития. Ако попаднете в такава ситуация звездите няма да могат да ви дадат съвет, трябва да се осланяте на собствения си емоционално-сетивен опит. Не се поддавайте на меланхолия, която ще окаже неприятно влияние в живота ви. Обърнете внимание на семейните си отношения, макар, че там не се очертават сложни въпроси, все още е нужно внимателно отношение. Те са свързани със следващия етап от вашия живот, като се започне от началото на август.

През късното лято – август 2016, започва нова фаза, с радикални различия от предишните периоди. По това време Слънцето няма да ви носи позитив. Възможно е да почувствате рязък спад на жизнена енергия. Това ще намали професионалната ви компетентност, но няма да е в голяма степен при бизнеса. През есента на 2016 година лъвовете ще се стремят към прикрито поведение и пасивност. Много от вас ще почувстват желание да избягат и да се скрият от околния свят. Но не се отчайвайте. Според хороскопа на зодия Лъв за 2016 година те ви очакват големи проблеми в професионалната сфера или семейния кръг. Понякога не си струва да се обръща внимание на малките спорове, а друг път тяхното своевременно решение помага да избегнете по-големи проблеми в бъдеще. Това ще решите самите вие, в самата ситуазия и няма да ви коства никакви средства. С настъпване на зимата е добре да сте преодолели вече депресията.

 

Хороскопът за Лъва през 2015 предсказва, че това ще бъде година, през която цялата ваша трудолюбивост, от няколко години насам, ще ви се отплати. Не се подценявайте, вие имате голямо сърце и сте много щедри с хората около вас.

Лъвът е огнена зодия. Така, че вие се отнасяте със страст спрямо всички ваши проекти, в които сте въвлечени. Страстни сте и спрямо хората в живота си, това също скоро ще ви се отплати. Кариерата ви ще получи силен тласък напред.

В областта на финансите, астрологията предсказва, че нещата започват да се подобряват. Вашата грижовност и щедрост влияе добре на вашето здраве. Думите ви ще изиграят важна роля за член от семейството си, който е изпаднал в криза. Пазете се от пора, които искат да се възползват от щедростта и добрината ви.

Здравен хороскоп 2015

За Лъва 2015 година е малко по-неблагоприятна в здравен аспект. Препоръчително е за вас, Лъвове, да планирате една своя рутина с добър начин на живот. Избягвайте всякакви напрежения и стресови ситуации, свързани с финансови въпроси. Добре е да си изградите правилни хранителни навици. Не бива да се дразните от нито една дразнеща ви ситуация, запазете спокойствие, обратното неминуемо ще се отрази на здравето ви. Звездите съветват да шофирате внимателно и да избягвате ненужните пътешествия.

Вашият късмет през 2015

Не чакайте на другите да направят нещо за вас, тези дни вече отминаха. Вие сте способни да вземете нещата в свои ръце и мечтите ви ще се сбъднат. С щастливата планета Юпитер и Слънцето вие трябва да вървите напред. Тази година ще бъде толкова добра за вас, че ще се чудите защо не сте поели нещата в свои ръце от по-рано. Всичко, което трябва да правите през 2015 година е да се опитвате, да не се отказвате, да действате.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...