Козирог

КОЗИРОГ

(22. XII - 20. I)
Девиз: “Аз действам”
Елемент: земя
Планета: Сатурн
Цветове: черно, сиво, кафяво
Камъни: оникс, черен диамант
Щастливо число: 4
Хармонични знаци: Телец, Дева, Скорпион
Цвете: карамфил
Силни страни: геометрия, икономика, скулптура, архитектура
Възможни здравословни проблеми: кожа, кости, метаболизъм

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Козирог

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Козирог 2018г

За Козирози управляващата планета е Сатурн, тя влезе в знака ви през последните дни на 2017 година и ще повлиява живота ви през следващите две години. 2018 година предвещава всички представители на зодия Козирог да се наслаждават на живота. Вашата планета е поела контрола на знака ви. Това сигнализира за началото на две и половина години, през които ще имате силно самочувствие и лични способности. Ще бъдете господар на себе си.

Ако сте на възраст над 30 години сега е моментът да се изправите и да отстраните бреме, което другите са ви поставили отпреди.

През по-голямата част от годината Юпитер ще пребивава в сектора на приятелството ви и предлага добри вибрации по отношение на бизнес партньорства и социален кръг. Може да срещнете някой в социалния ви кръг, което ще промени живота ви към по-добро.

Нептун се намира в работния ви сектор и пътуванията затова ще имате какво да правите в тези направления.

Планетата Уран ще бъде намесена в дома и домашната ви зона през първите четири месеца и половина на новата година, което може да донесе промяна и разнообразие по въпроса с кого споделяте дома си.

След 15 май Уран навлиза в творческия ви сектор и творческите ви моменти ще процъфтяват. Може да получите много добър флирт и дори да привлечете романтични интереси, дори да сте ангажирани.

Когато Юпитер се настани в частния ви сектор на 28 ноември може да откриете, че края на годината не е толкова вълнуващ колкото началото. Сега е моментът да се вслушате във вътрешния си глас.
 
Специфики

Всяка година за вас започва със Слънцето в знака ви, което ви стимулира да си водите дневник или график за събитията през годината. Обичате да гледате напред и да организирате живота си.

От 21 януари нататък фокусът ще е върху приходите ви, наблягайте на мисленето и ще спечелите много с мисълта си. Не бъдете разточителни, макар че вие рядко сте такива. Може да ви се прииска да инвестирате в художествена скулптура, часовници, вкаменелости и артефакти и да изградите колекция.

Слез 19 февруари във фокус ще бъде местната ви общност. Ако се интересувате от политика може да лобирате вашите избиратели в този момент. Един мини-образователен курс ще бъде много добре за вас през този период.
Домашното огнище и дома ви ще са във фокус към края на март. Ще се погрижите за семейството и за връзките, които се изграждат в него, а също така може да купите недвижим имот.

В продължение на 4 седмици след 21 април ще се наслаждавате на живота. Сега е моментът да организирате парти. Може да поканите приятели в някой хубав ресторант и да споделите щедростта и времето си с тях. Така ще спасите дома си :)

След 24 април Хирон ще влезе в Овен и ще ви се наложи да направите ремонт на дома. Възможно е ремонтът да е само козметичен. Препоръчва се превантивна поддръжка на покрив, улуци и комини. В този момент семейството ви ще има нужда от вас.

След края на май и към средата на годината е време да поработите. Ако работите за някого сега е времето да бъдете чути и ако и си мислите да започнете малък бизнес то обмислете и подредете стратегията си. Възможно е да промените работния си график, за да намерите време да свършите някоя допълнителна работа.

След 21 юни се фокусирайте върху партньорствата си. Ако сте необвързани сега може да си намерите половинка. Ако сте женени ще имате хармония в отношенията си. Също така периодът е подходящ за създаване на бизнес партньорства и подписване на документи. Всички правни споразумения с голяма вероятност ще бъдат наред.

Периодът от 21 август до 21 септември ще е изпълнен с много вълнения за Козирозите. Може да изглеждате непредсказуеми в очите на другите, а за някои да бъдете феномен. Когато този едномесечен период отмине всичко ще си бъде по старо му.

От 23 октомври нататък приятелският ви кръг ще се разшири, което е много благоприятно.
След третата седмица на ноември започва тихия период, когато идва време да се погрижите за себе си и да послушате вътрешния си глас.

 

2016 за Козирозите ще бъде нестабилна, но забавна година.

Разделя се условно на пет периода. От началото на януари до март периодът ще бъде сиви и монотонен, но не и негативен. Няма да е дори толкова драматичен, колкото вие си мислите. Не мислете за дълги почивки или други събития, вие сте спокойна натура. Ако ви се прииска внезапно да отидете на почивка, по-добре се откажете от тази идея. Разбира се това не означава да отложите всички пътувания, просто ги съобразете с графика си и мислете за целите си преди всичко, а не за почивката. Бъдете внимателни и мъдри, внимавайте какво говорите.

Вторият етап ще започне  от третата декада на март и ще завърши през ранен юли. Този етап ще бъде невероятно положителен и активен, за разлика от предходния. Именно този е подходящият период за да обмислите своите идеи и планове. Марс е ваш сигурен съюзник и енергията му ще ви помага при всякакви ситуации. В работата си ще осъществите най-важните и значими преговори. Ако сте на висок пост в службата, бъдете сигурни, че това е вашето време. Само не се прехласвайте твърде много и не се самозабравяйте. Ще ви е нужно и малко усилие от ваша страна, но не се пренатоварвайте. Просто бъдете внимателни, честни и упорити. Марс ще ви помогне да победите опонентите си.

Третият етап започва от лятото до първата десетдневка на септември. Очаквайте спокойно време, но хармонично. През това време не ви очакват епични събития или повратни точки, всичко ще се движи в предварително определените рамки. По това време ще можете да си отдъхнете както в работен, така и в личен план. Големите инвестиции, изискващи много ресурси сега не са на преден план. Периодът е добър да помислите за здравето си. Хубаво за вас, Козирози, ще бъде да започнете фитнес упражнения, или някакъв друг вид физически занимания. Не пропилявайте този момент напразно, защото вашият биоритъм го изисква точно сега.

Четвъртият етап ще започне от втората десетдневка на септември и ще продължи малко повече от месец. Със започването на есента ще се озовете в една луда вихрушка от събития. През този период ще трябва да отделите повече време и внимание на своето семейство и да извикате на помощ своята по-добра половина. Бъдете много внимателни с всички любими хора, включително и приятелите си. В този момент някой от тях може да се нуждае от помощ и подкрепа. В крайна сметка този момент може да се окаже от голямо значение за много бъдещи събития. Затова не се поддавайте на мързел. Работете с добро, честността не може да заблуди съдбата.

Краят на годината за Козирозите ще бъде много забавен период. Ако не сте сигурни кога да планирате почивката си, сватба или друго истински значимо събитие – сега е най-подходящият период. Е, не всичко ще се случва така внезапно, но вие бъдете подготвени. Поради особения и уникален период, ще се случват невероятни неща, но с положителен заряд от вашата среда. Положителната енергия ще съпътства края на една необичайна година. Въпреки това в началото на декември може да разберете, че вашите основни принципи и мироглед не са напълно съвършени.

Основен хороскоп 2016 за зодия Козирог

Много представители на зодия Козирог очакват 2016 година да бъде огромен скок за тях в идеологично и духовно отношение. Но дали това е възможно всеки сам за себе си ще прецени според индивидуалните си разбирания. Не се притеснявайте за незначителни неща, щети, които ще претърпите през годината. Най-важното е, че вие ще спечелите нещо други, по-важно – личностно развитие.

 

През 2015 Козирогът ще продължи да се удивява. Ще печелите ново уважение от своите колеги и любими хора през цялата 2015. Ревността няма да ви въздейства, защото вие сте прекалени мили.

Финансите ви стават по-добри. Отпуснете се и се наслаждавайте на плодовете от своя труд. Вие си го спечелихте. Катерите се по „стълбицата“ бързо през идващата година.

Козирозите за знак, известен със своята отговорност във всяка сфера на живота. Вие също така създавате близки взаимоотношения със семейството и приятелите си. Вие сте уважавани от своите колеги, дори малко повече.

Предсказанията по отношение на здравето говорят за евентуална простуда. Имате рядка способност да анализирате и прогнозирате. По отношение на любовта има известни промени, с елемент на изненада, които ви харесват, но не поемайте твърде висок риск.

Здравен хороскоп 2015
 
Според хороскопа за 2015 зодия Козирог попада под въздействието на Юпитер, което благоприятства нещата по отношение на здравето. Годината за вас е добра в здравно отношение, няма да имате сериозни проблеми, вероятни са само някои дребни сезонни неразположения. Добре е през втората половина на годината да си наложите по-строг хранителен режим, защото във връзка с някои начинания е възможно да претоварите организма си. Стремете се да избягвате всякакъв вид стрес и шофирайте внимателно.

Вашият късмет през 2015

Вие създавате своя късмет през тази година като пара, въпреки пречките, конкуренцията и всичко, което застане на пътя ви. Вие сте твърде умни, за да целунете камъка и не очаквате нещата да се променят от някой друг, а давате собствения си труд и използвате възможностите си. Щастливата планета Юпитер ви носи късметът заедно с партньорства, съюзи и извънредни приходи.Вие привличате богатствата, никога не се отказвате и правите така, че всеки да ви подкрепя и да стане част от вашата кауза. Козирогът има късмет както с парите, така и с любовта през цялата година.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...