Дева

ДЕВА

(23. VIII - 23. IX)
Девиз: “Аз анализирам”
Елемент: земя
Планета: Меркурий
Цветове: лилаво, кафяво, морско синьо
Камъни: топаз
Щастливо число: 5
Хармонични знаци: Телец, Козирог, Рак, Скорпион
Цвете: теменужка
Силни страни: медицина, комуникации
Възможни здравословни проблеми: нервна система, хранопровод

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Дева

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Дева 2018г

За зодия Дева 2018 може да се превърне в романтична година. За вече обвързаните може да възникнат някои трудности с партньора. Ограниченията помежду ви може да създадат напрежение, а обратното ще ви донесе значителни награди в съюза ви.

Тъй като Нептун пътува през партньорския ви сектор, той може да ви накара да се почувствате несигурни с партньора си. Това е само чувство, но комбинацията от Сатурн и Нептун, която задейства романтиката, ще бъде по-приемлива и нещата ще ви се изяснят.

През тази година сериозно може да увеличите знанията си. Растежът може да бъде свързан с обучение и образование или кратък курс, съответстващ на интересите ви.

Меркурий управлява всички Деви и ще има три периода през годината, когато трябва да отстъпите и да преразгледате живота си. Тази оценка ще обхване това как семейството ви оказва помощ, как другите ви оказват помощ и как самите вие си помагате. В общи линии добре е да признаете онези, които ви подкрепят, а не да ги имате за даденост.
На 15 май Уран се придвижва за да стимулира философската ви зона. Това ще доведе до неочаквани пътувания през следващите няколко години.
 
Специфики

Новата година за вас започва с фокус върху рода ви, ще се върнете в историята на родословието си. Това влияние ще бъде предизвикано от сезонните събития в края на предходната година.

От 19 февруари в продължение на четири седмици е подходящо време за партньорства. Ако връзката ви се намира пред завой тогава помислете и направете романтичен жест към партньора си. А ако възнамерявате да вдигнете сватба наскоро, помислете за предбрачен договор. Периодът е подходящ и за бизнес партньорства, и за подписване на документация. Публичното обявяване ще дойде през месец май.

От 23 март до 15 април помислете за работата си. Ежедневните задачи трябва да бъдат свързани с довършване на започнатите проекти от преди време. Важно е да ги завършите, защото може да ви предстои нещо ново в работен план.

Хирон се настанява във финансовата ви зона от 24 април. Това ще е прекрасно време за решаване на финансовите ви проблеми. Ще успеете да се издължите ако дължите нещо, ще успеете за къс период да върнете заемите си.
От 22 май периодът става изключително благоприятен за онези представители на зодия Дева, които са решили да имат собствен бизнес. Сега е моментът да обявите бизнес идеите си пред широката публика.

Екипната ви дейност ще бъде под светлините на прожекторите от 21 юни нататък. Всички събития свързани с екипа ви ще ви бъдат от полза затова не се опитвайте да свършите всичко сами. Осъзнайте приоритетите си и се успокоявайте с тях.

На 26 юли започва втория ретрограден период на Меркурий и тогава е възможно да се усъмните в способностите си. Ще бъде добре да помислите над нещата в живота ви, да планирате какво трябва да свършите и как трябва да подходите. Избягвайте твърде много контакти до 19 август, когато мисълта ви ще се проясни.

На 24 август зодиакалният ви знак ще бъде под светлината на прожекторите. Това не е много лесна задача за вас, но се постарайте и ще пожънете успех. Изправете се на крака и действайте. Ако искате името ви да бъде запомнено изчакайте до 7 септември, когато и Меркурий влиза в знака ви.

Ще се радвате на добри приходи след 23 септември когато Слънцето влиза във финансовата ви сфера. Използвайте неговата енергия за да генерирате доходи.

Контактите ви се активизират след 23 октомври с пълна сила и тогава е подходящия период да създадете нови контакти не само в работен план.

След 23 ноември периодът е много подходящ за да прекарате незабравими мигове със семейството си. Дайте си малко почивка и обърнете внимание на родителите си и другите значими ваши роднини.

От 17 ноември до 2 декември Меркурий отново е ретрограден и това е периодът когато трябва да се съсредоточите върху основите на живота си. Това означава да се върнете към своите корени и да почитате вашите предци и онези, които са ви помогнали да стигнете до там , където се намирате в момента.

След 28 ноември необвързаните ще имат възможност да намерят нова любов или просто да пофлиртуват, но е много вероятно до края на годината да имате специален човек за Новогодишното парти.


 

За Девите 2016 в основни линии ще бъде положителна, не прекалено динамична, но ще има интензивни периоди, частично значими и продуктивни.

Мислете и не пропускайте възможностите, които ви се предлагат в света около вас, подобрете каквото можете от него. Невероятно хубаво за Девите ще бъде чувството им за собствена сила, въпреки свръх силното въздействие на Меркурий.

От януари до средата на април Девите ще трябва да поработят малко повече. Особено ако в края на миналата година се е случила някаква радикална промяна, която важи да професионалната сфера поради увеличената енергия на Меркурий. От средата на пролетта ще почувствате мощен енергиен тласък. Ако не работите за себе си този период ще бъде невероятно продуктивен за вас. Може да се обедините в мощен екип с други професионалисти, което ще ви улесни при изкачването на професионалната стълбица. Не чак толкова добра ще е ситуацията за Девите, които заемат най-ниски длъжности. Все пак не очаквайте супер печалби изведнъж. В същото време е добре да обърнете специално внимание на личните си отношения. Добре е да покажете повече, топлина, обич и нежност на вашия партньор.

След средата на април 2016 ситуацията за Девите драстично ще се промени. Въпреки силната подкрепа на звездите някои представители на зодията може да се почувстват слаби. Но не се изненадвайте и не се тревожете твърде много ако някакви обстоятелства прекъснат ваша дългоочаквана почивка. Звездите казват, не може да има две мнения. Връзката ви вероятно от доста време е не твърде положителна, но замислете се дали това не се дължи на егоизма ви. Но такива неща не е задължително да ви се случат, все пак има известна вероятност. Добре би било при възможност да отидете на почивка в чужбина по това време, там ще се срещнете със съдбата си. Не мислете, че това се случва само във филмите. Романтиката и реалността често съвпадат, особено ако го желаете с цялото си сърце. Мечтите се сбъдват, но помислете добре дали е безопасно. Каквото ви говорят чувствата и вътрешния глас, това е правилното.

Следващият етап за зодия Дева изглежда по-спокоен. Есента и началото на зимата се характеризират със едно спокойно и хармонично състояние в любовта и положителни тенденции в професионалната сфера. Това означава, че всички събития от началото на годината ще се развият добре и ще дадат стабилност. Ако преди това сте създали основа за безопасно финансово благополучие, в началото на зимата ще получите достатъчно силна и стабилна подкрепа за бизнеса ви. В личните отношения новите контакти няма да доведат до резултатите, които очаквате. Въпреки това не вземайте радикални решения изведнъж, особено по въпроси, които са били много важни за вас. Не бива да се допускат напрегнати ситуации. Меркурий скоро няма да бъде толкова силен, както обичайно, но от друга страна Венера ще се засили достатъчно и ще ви помогне да намерите слабите места в „отбраната си”.

Основен хороскоп 2016 за зодия Дева

Не се тревожете ако през 2016 година нещо не се случва по начинът, по който го желаете. Всичко ще бъде наред ако покажете хармония, интелигентност и доброжелателство. Не проявявайте егоизъм, в противен случай вашето духовно търсене може да завърши с деградация. Хороскопът на 2016 година ви съветва да повишите възприятията си и да се отървете от всички отрицателни черти. Ще дойде време и сами ще забележите, че промяната е неизбежна.

 

Хороскопът на Девите 2015 предвещава, че вашето спокойствие ще бъде тествано през тази година. Този знак е известен сред останалите зодии като събирач на факти и добре премислящ нещата. Това е дълбоко заложено качество, ваша втора природа.

Решете се на медитация, за да овладеете гнева си и рядката си способност към разсъждение. Вие се нуждаете от това. Не всичко е мрак и гибел за зодия Дева през 2015 година. В областта на финансите всичко е положително. Купидон ви подкрепя тази година, но не без няколко предизвикателства по пътя ви.

Здравен хороскоп 2015

Деви, през новата 2015 година ще трябва да бъдете по-внимателни по отношение на своето здраве. Добре е да посещавате редовно своя лекар. Може да почувствате някой стар здравословен проблем, но сериозни болестни състояния не ви очакват. Ако ви се наложи кратко лечение, благословете излекуването си и благодарете за здравето си. Звездите ви съветват да избягвате стреса. Първата половина на годината е по-добра в здравно отношение, спрямо втората.

Вашият късмет през 2015

Ще има моменти, в които се чудите къде е късметът, особено ако бързате нещата да се случат или губите. Под зоркия поглед на Плутон в слънчевия сектор, добрата ви съдба, страстта и креативността са близо до сърцето ви, както на професионален играч на покер. Според планетите когато най-малко очаквате или най-много се нуждаете щастието ще ви се усмихне.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...