Дева

ДЕВА

(23. VIII - 23. IX)
Девиз: “Аз анализирам”
Елемент: земя
Планета: Меркурий
Цветове: лилаво, кафяво, морско синьо
Камъни: топаз
Щастливо число: 5
Хармонични знаци: Телец, Козирог, Рак, Скорпион
Цвете: теменужка
Силни страни: медицина, комуникации
Възможни здравословни проблеми: нервна система, хранопровод

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Акумулатори за мотори

Евтини коли под наем

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

Касови апарати

 

 

Годишен хороскоп Дева

2016-01-01Годишен хороскоп за зодия Дева 2016г

За Девите 2016 в основни линии ще бъде положителна, не прекалено динамична, но ще има интензивни периоди, частично значими и продуктивни.

Мислете и не пропускайте възможностите, които ви се предлагат в света около вас, подобрете каквото можете от него. Невероятно хубаво за Девите ще бъде чувството им за собствена сила, въпреки свръх силното въздействие на Меркурий.

От януари до средата на април Девите ще трябва да поработят малко повече. Особено ако в края на миналата година се е случила някаква радикална промяна, която важи да професионалната сфера поради увеличената енергия на Меркурий. От средата на пролетта ще почувствате мощен енергиен тласък. Ако не работите за себе си този период ще бъде невероятно продуктивен за вас. Може да се обедините в мощен екип с други професионалисти, което ще ви улесни при изкачването на професионалната стълбица. Не чак толкова добра ще е ситуацията за Девите, които заемат най-ниски длъжности. Все пак не очаквайте супер печалби изведнъж. В същото време е добре да обърнете специално внимание на личните си отношения. Добре е да покажете повече, топлина, обич и нежност на вашия партньор.

След средата на април 2016 ситуацията за Девите драстично ще се промени. Въпреки силната подкрепа на звездите някои представители на зодията може да се почувстват слаби. Но не се изненадвайте и не се тревожете твърде много ако някакви обстоятелства прекъснат ваша дългоочаквана почивка. Звездите казват, не може да има две мнения. Връзката ви вероятно от доста време е не твърде положителна, но замислете се дали това не се дължи на егоизма ви. Но такива неща не е задължително да ви се случат, все пак има известна вероятност. Добре би било при възможност да отидете на почивка в чужбина по това време, там ще се срещнете със съдбата си. Не мислете, че това се случва само във филмите. Романтиката и реалността често съвпадат, особено ако го желаете с цялото си сърце. Мечтите се сбъдват, но помислете добре дали е безопасно. Каквото ви говорят чувствата и вътрешния глас, това е правилното.

Следващият етап за зодия Дева изглежда по-спокоен. Есента и началото на зимата се характеризират със едно спокойно и хармонично състояние в любовта и положителни тенденции в професионалната сфера. Това означава, че всички събития от началото на годината ще се развият добре и ще дадат стабилност. Ако преди това сте създали основа за безопасно финансово благополучие, в началото на зимата ще получите достатъчно силна и стабилна подкрепа за бизнеса ви. В личните отношения новите контакти няма да доведат до резултатите, които очаквате. Въпреки това не вземайте радикални решения изведнъж, особено по въпроси, които са били много важни за вас. Не бива да се допускат напрегнати ситуации. Меркурий скоро няма да бъде толкова силен, както обичайно, но от друга страна Венера ще се засили достатъчно и ще ви помогне да намерите слабите места в „отбраната си”.

Основен хороскоп 2016 за зодия Дева

Не се тревожете ако през 2016 година нещо не се случва по начинът, по който го желаете. Всичко ще бъде наред ако покажете хармония, интелигентност и доброжелателство. Не проявявайте егоизъм, в противен случай вашето духовно търсене може да завърши с деградация. Хороскопът на 2016 година ви съветва да повишите възприятията си и да се отървете от всички отрицателни черти. Ще дойде време и сами ще забележите, че промяната е неизбежна.

 

Хороскопът на Девите 2015 предвещава, че вашето спокойствие ще бъде тествано през тази година. Този знак е известен сред останалите зодии като събирач на факти и добре премислящ нещата. Това е дълбоко заложено качество, ваша втора природа.

Решете се на медитация, за да овладеете гнева си и рядката си способност към разсъждение. Вие се нуждаете от това. Не всичко е мрак и гибел за зодия Дева през 2015 година. В областта на финансите всичко е положително. Купидон ви подкрепя тази година, но не без няколко предизвикателства по пътя ви.

Здравен хороскоп 2015

Деви, през новата 2015 година ще трябва да бъдете по-внимателни по отношение на своето здраве. Добре е да посещавате редовно своя лекар. Може да почувствате някой стар здравословен проблем, но сериозни болестни състояния не ви очакват. Ако ви се наложи кратко лечение, благословете излекуването си и благодарете за здравето си. Звездите ви съветват да избягвате стреса. Първата половина на годината е по-добра в здравно отношение, спрямо втората.

Вашият късмет през 2015

Ще има моменти, в които се чудите къде е късметът, особено ако бързате нещата да се случат или губите. Под зоркия поглед на Плутон в слънчевия сектор, добрата ви съдба, страстта и креативността са близо до сърцето ви, както на професионален играч на покер. Според планетите когато най-малко очаквате или най-много се нуждаете щастието ще ви се усмихне.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...


Хороскоп 2018 - Риби
17-11-2017 05:30
Хороскоп 2018 - Риби

В началото на 2018 година ще имате някои финансови сътресения, но парите ви ще се уредят когато Уран се...