Водолей

ВОДОЛЕЙ

(21. I - 19. II)
Девиз: “Аз мога”
Елемент: въздух
Планета: Уран
Цветове: лилаво, зелено
Камъни: кехлибар, аметист
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Близнаци, Везни, Овен, Стрелец
Цвете: орхидея
Силни страни: реклама, медии, астрономия
Възможни здравословни проблеми: вени, стъпала, сърце

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Годишен хороскоп Водолей

2014-01-01Годишен хороскоп за зодия Водолей 2014г

2014-а ще има съдбовен характер. Динамична и изпълнена със събития ще бъде годината за вас както в професионален, така и в личен план. Ще бъдете изправени пред предизвикателства, породени от невъзможността да използвате всички възможности, дадени ви от съдбата. Добре е да концентрирате вниманието си върху тези, за които сте сигурни, че ще станат източник на положителни емоции и на лично удовлетворение от постигнатото. Заобикаляйте се с положително настроени особи! Стремете се да направите цялостна равносметка на приятелствата, съдружията и контактите от делови или личен характер, които поддържате вече с години. В случай че усетите фалш, то не се колебайте да си тръгнете докато е време. Насочете се към взимането на генерални решения и към избор в живота си, защото те ще са водещите през идващите 2015 и 2016 година. В случай че не сте изяснили какви очаквания имате от интимната половинка, то трябва да го направите преди следващата стъпка. Не блокирайте сами късмета си, като ставате подвластни на страховете и на съмненията си. Пътуванията ви по работа или за удоволствие ще променят цялостно живота ви. Много от вас в търсене на по-добро настояще и бъдеще ще вземат решение да сменят местожителството си. Работете здраво и при отлична организация и нещата за вас ще се случват по възможно най-добрия начин. Израстването ви като личности и в кариерата ще се дължи на умението ви да се възползвате от шансовете и от възможностите да обогатите знанията и опита си в житейски план.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ

Късметът ще бъде на ваша страна в професионалната сфера през цялата 2014 г. С внимание започвайте нови инициативи и промени в живота си още с настъпването на януари. Преценете ходовете и евентуалните крайни резултати и нещата за вас ще бъдат значително по-ясни към края на януари и в началото на февруари. До края на февруари не е желателно да поемате рискове! Работете усилено, учете се и правете планове за бъдещето. До края на март не се колебайте, ако трябва да направите компромис със себе си, за да постигнете най-доброто, на което сте способни. В периода април–юни не позволявайте отново да бъдете завладени от миналото си. Фокусирайте се върху изпълнението на замисленото от вас в деловата сфера и поддържайте вече взетите в началото на годината решения! В случай че не виждате никакви положителни резултати, тогава може да си позволите да промените намеренията си. Пътуванията ви в този отрязък от време ще ви донесат популярност, а и възможност да увеличите паричните си приходи. Подкрепете през юли съдружник или колега, който е бил до вас в труден момент. Финансовото ви положение ще остане непроменено поради факта, че много от вас ще изберат да инвестират в обучение или за развитие на конкретна своя професионална идея. Август използвайте за цялостна равносметка на постигнатото и, в случай че сте загубили верния път на развитие, отново го намерете. През септември работете с високо темпо, за да се възползвате адекватно от предоставените ви от съдбата възможности. Не си позволявайте да не спазвате сроковете, защото това в крайна сметка може да ви притисне до стената и да ви постави в невъзможност да се справите с предизвикателствата. Всеки път се уверявайте, че сте забелязали и най-малките подробности около определена устна или писмена договореност. Не си позволявайте в периода октомври–ноември да проявявате небрежно отношение към лични или административни документи, защото стриктността ще ви гарантира спокойствие в делово и в материално отношение в бъдеще. Креативността ви ще бъде възнаградена през декември, когато част от вас ще използват увеличените си приходи, за да внесат някои подобрения в дома, офиса си или да инвестират в недвижимо имущество.

ЛЮБОВ

2014-а ще настъпи с многобройни вълнения в личния ви живот. Ще бъдете завладени от чувства, на които дори и не сте подозирали, че сте способни, и то към човек, когото буквално доскоро сте считали за свой близък приятел. Изненадите, които ви е подготвила съдбата, ще бъдат многобройни, особено през периода февруари–май. Самотните представители от знака ще бъдат привлечени от чара на нова особа в обкръжението си, а на семейните двойки ще се наложи да се справят с редица проблеми и въпроси, особено ако не са намерили логичното им разрешение през изминалата 2013 г. Сложно ще е положението за обвързаните сред вас и през юни, когато има вероятност да проявите чувства към партньор, когото сте обичали с цялото си сърце. Имайте предвид, че реалността през летните месеци юли и август ще е далеч от това, което градихте през изминалата 2013-а и в началото на 2014-а! Ако в някои моменти загубите почва под краката си, ще получите значителна подкрепа от страна на семейството и на възрастните му членове. Важно е да не изпитвате страх от настоящето и да не се съмнявате в личната си преценка. Имайте предвид, че за добро преминавате през редица предизвикателства, за да може в края на календарната година да сте наясно какви желания и очаквания имате към хората до вас в личен план. Трайно обвързване е възможно през месеците октомври–ноември. Опитайте в този период да съставите план какви промени искате да извършите в дома си, за да успеете да ги осъществите значително по-лесно през декември. Намалете заетостта си в последните дни на 2014 г. и не допускайте в отношенията ви с приятели или близки да възникнат дрязги!

ЗДРАВЕ

Стриктно поддържайте стила си на живот през цялата 2014. Възможно е при много от вас телесното тегло често да променя, което се дължи на нередовно хранене и на недостатъчна почивка. През първите шест месеца от годината ще бъдете податливи на всякакви здравословни неразположения. Затова още с настъпването на 2014 година укрепете защитните сили на организма си и не отлагайте някои профилактични прегледи и изследвания. В случай че бъде установен проблем, вземете спешни мерки, без да драматизирате излишно. Имайте предвид: няма нелечима болест, има нелечими пациенти! Търсете разрешение и не се отказвайте да се справите с проблемите! През втората половина на годината ситуацията около здравословното ви състояние ще бъде добра. Откажете се от вреден навик. Заложете на движението сред природата, изградете си и положителна нагласа, особено в периодите на висока активност!

 

Източник: http://www.edna.bg


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Ясновидката КАТЯ прием в гр. София
13-09-2014 06:00
Ясновидката КАТЯ прием в гр. София

Дати: 15-16-17.09.2014г. 25-26.09.2014г. Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4...


Вашият късмет през 2014 според Китайския хороскоп
08-05-2014 10:00
Вашият късмет през 2014 според Китайския хороскоп

ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Да останете в готовност за работа това е важно, когато става дума...


Лунен календар 2014 година
02-05-2014 11:00
Лунен календар 2014 година

        ЯНУАРИ 01 януари 2014 13:15 сряда - новолуние 08 януари 2014 05:40 сряда - първа четвърт 15...


Здравен хороскоп за Годината на КОНЯ
25-04-2014 10:00
Здравен хороскоп за Годината на КОНЯ

        ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 " Изгарянето на масло в полунощ" е фраза, с която...


Китайски любовен хороскоп 2014
24-04-2014 10:00
Китайски любовен хороскоп 2014

                ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Тази година наблягате на...