Водолей

ВОДОЛЕЙ

(21. I - 19. II)
Девиз: “Аз мога”
Елемент: въздух
Планета: Уран
Цветове: лилаво, зелено
Камъни: кехлибар, аметист
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Близнаци, Везни, Овен, Стрелец
Цвете: орхидея
Силни страни: реклама, медии, астрономия
Възможни здравословни проблеми: вени, стъпала, сърце

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Акумулатори за мотори

Евтини коли под наем

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

Касови апарати

 

 

Годишен хороскоп Водолей

2016-01-01Годишен хороскоп за зодия Водолей 2016г

Според хороскопа на 2016 година Водолеите ще изпитат мощно влияние от страна на небесните тела.

По-специална ще бъде ролята на светещите небесни тела. Слънцето действително ще е много благоприятно за вас в енергийно отношение. Меркурий също ще оказва въздействие върху Водолеите.

Основен хороскоп 2016 за зодия Водолей

По-силно отрицателно въздействие от страна на Меркурий може да изпитате от януари до април 2016 година. По това време звездите препоръчват да решите някои работни въпроси. Важно е да решите и някои други въпроси, не по-малко важни – сватба например. Във всяка една от тези области не позволявайте приемането на всяко решение без да е обсъдено с вас, вие да можете да споделите мнението си сега е важно. Установете пълен контрол върху вашия бизнес. Ако не работите за себе си, но заемате висок пост също се опитайте да разчитате на себе си. Така в бъдеще ще можете да спечелите истински награди. Не разчитайте на подаръци, вие сте трудолюбиви и изпитвате сърдечни чувства по второстепенните въпроси. Ясно е, че не всичко става напълно лесно. Въпреки това пазете нервите си и се съсредоточете върху важните задачи.

Хороскопът за 2016 та на зодия Водолей показва ясно изразена соларна енергия от месеците май до късен юни и малка част от това влияние ще активира Меркурий. Следователно някои представители на зодията ще се почувстват по-слаби. Така, че през лятото се постарайте да използвате всяка възможност.  Следователно сега е моментът да разпределите равномерно вниманието си между семейството и работата. В личен план всичко зависи от вас, тази област ще компенсира всички недостатъци на работното място. Ще бъдете щастливи. Разликата между двете концепции е много ясна, но иска да бъде добре обмислена и разбрана. Най-важно за поведението ви е за се опитате да бъдете мили и внимателни както с колегите, така и с близките ви. Предоставя ви се възможност през този период да се запознаете с нови хора и да получите нови идеи. Въпреки, че някоя част от информацията, която ще получите може да не ви хареса, опитайте се да бъдете толерантни към всички.

От първата десетдневка на август до ноември ще се чувствате особено, нещо ще лети във въздуха около вас. Това не е покой преди буря, а вероятно очакване на нещо голямо, епично, важно, момент на голяма промяна. Това чувство ще бъде изживяно различно от различните представители на зодията и логиката зависи лично от вас. През този период Меркурий и Слънцето няма да оказват такова голямо влияние в живота ви както през предходния период, тъй като Марс и Сатурн ще бъдат активни. Поради това е важно как да възстановите своя семеен живот, ако там сте имали някакви проблеми. Докато първата половина на годината беше пълна с обич, нежност и искрена топлота, през втората половина на годината нещата ще се променят не в положителна за всички вас посока. Изненадани ли сте? Може би причината за това се крие у вас самите. Помислете добре, не прибързвайте, не нагрубявайте, семейството ви изисква от вас повече резултати. Не за всички представители това е в пълна сила, но е важно да се разбере, че 2016 година ще бъде повратна точка. Промяната, която предстои за зодия Водолей ще е неочаквана. Ще преминете на ново ниво на осъзнаване на заобикалящата ви действителност.

През декември 2016, както традицията повелява, вие ще обобщите резултатите от изминалите единадесет месеца. С голяма вероятност ще почувствате удовлетвореност от отминалата година. За вас беше година на промени и осъзнаване. Запомнете, че понякога процесите, които изживяваме са много по-важни от самите резултати.

 

Хороскопът за Водолей 2015 прогнозира, че нещата рядко ще бъдат скучни за вас през следващата година. Добре ще бъде да научите как да управлявате обратите в живота ви, за да стане той по лесен. Освен това другите ще ви се възхищават.

Промените, които предстоят в живота ви през 2015 ще ви помогнат да покажете на света какви сте.

Това, че сте воден знак, ви помага да се ориентирате при приливите и отливите, които идват заедно с настъпващите промени в живота ви. Душата ви се нуждае от духовна храна, тялото ви се нуждае от почивка, ума ви се нуждае от хармония.

През 2015 Водолеят ще се отдаде на творчеството си. Творческата част от вас ще ви помага много през годината. Здравословните ви проблеми ще се разрешат чрез една по-цялостна грижа.

Необходима ви е емоционална връзка с партньора ви, за да развивате отношенията си в бъдеще.

Здравен хороскоп 2015

Хороскопът за Водолея няма да бъде много по-благоприятен в здравно отношение от миналогодишния. Не е изключено да чувствате слабост и липса на енергия. При някои представители на зодията са възможни проблеми със стомаха. Въпреки това, ако имате подходящите хранителни навици всичко ще бъде наред. От време на време може да се чувствате пренатоварени и изтощени. Но през втората половина на годината нещата ще се подобрят значително и вие, Водолеи, ще сте в прекрасна форма.

Вашият късмет през 2015

Вашият късмет идва от способностите ви да впечатлявате правилните партньори. През 2015 ще създадете близки съюзи, нови приятели и може би дори по-доходоносни партньорства. Ако някой ви предложи нещо просто кажете „Да“. Не позволявайте егото ви да ви отклони от пътя на възможностите в живота. Имате късмет с това да откривате неща, редки творчески успехи и невероятни съкровища. Вземете си „металотърсача“ и гледайте къде стъпвате. Нечий боклук за вас ще бъде съкровище.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...


Хороскоп 2018 - Риби
17-11-2017 05:30
Хороскоп 2018 - Риби

В началото на 2018 година ще имате някои финансови сътресения, но парите ви ще се уредят когато Уран се...