Везни

ВЕЗНИ

(24. IX - 23. X)
Девиз: “Аз се колебая”
Елемент: въздух
Планета: Венера
Цветове: светлозелено, розово, светлосиньо
Камъни: изумруд, смарагд
Щастливо число: 6
Хармонични знаци: Стрелец, Водолей, Лъв
Цвете: роза
Силни страни: музика, живопис, дипломация
Възможни здравословни проблеми: глава, кожа, бъбреци

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Везни

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Везни 2018г

Домът и семейството ще са подобни на миналогодишното състояние задари Плутон, но през 2018 година ще си дадете сметка кой иска твърде много от вас и кой не. Енергията на Сатурн ще сложи край на изтичането на жизнените сили в семейството ви и всеки, който прилага насилие под някаква форма върху вас ще бъде ограничен.

В трудовия си живот ще помислите за промяна на работното място. Ако сте получили нова работа през 2017 година, то през новата 2018 може да намерите втора допълнителна нова работа. Това се дължи на Нептун, който се е настанил в работната ви зона. Помислете и постъпете така, както е правило според вас, но не пренебрегвайте мнението на другите.

Хирон влиза в партньорския ви сектор на 24 април и тогава вероятността да помислите за брак става много голяма. Бъдете внимателни по отношение на вашия избраник и не прибързвайте с брака в този момент. Ако вече сте семейни ще се наложи да окажете сериозна подкрепа на половинката си, но не забравяйте, че това е фаза и ще отмине, затова не вземайте крайни решения.

Съществува силно финансово фокусиране за Везни през тази година, което ще започне през април и ще вземе връх от 15 май нататък заради Уран, който на тази дата влиза във финансовия ви сектор. Може да бъдете изненадани от дълговете на партньора си и от вашите отношения с кредиторите и банките. По-късно финансите ви ще започнат да растат. Това ще стане когато започнете да оценявате себе си повече. Помислете за коледните разходи и ги завършете до 28 ноември, в противен случай ще имате някои затруднения.

Специфики

Годината за Везни започва с приоритет към дома и семейството. Намирането на мир в дома може да се окаже проблем, затова украсете специално място за себе си и си го създайте сами.

От 21 януари нататък ще сте в настроение за разходки с приятни хора и разговори. Ако това ви се струва твърде много поне отделете време за десерт със своите фенове.

До третата седмица през февруари забавленията ще приключат и ще се отдадете на работа. Сега е моментът да се организирате добре и да си оставите достатъчно време за почивка и подготовка за работа.

След 21 март ще гледате любовта през розови очила. Ако се запознаете с някой специален човек сега е точния момент да се обвържете. Ако сте необвързани ще се насладите на прекрасни моменти със събития, които не сте си представяли. Бъдете истински, вече сте уверени в романтиката.

След 21 април ще се съсредоточите върху съвместните финанси с партньора си и ще му помогнете да се изправи пред реална ситуация. Внимавайте със заемите, които може да ви поиска. Може да ви се предостави възможност вие да вземете заем за нещо, което искате много силно в живота си и то ще внесе много подобрение на качеството на живот. Когато Уран навлезе във финансовия ви сектор ще поискате да изчистите всички дългове на партньора си със собствени средства.

Когато Слънцето навлезе в Близнаци на 22 май вече ще дойде време Везните да планират своето по-добро бъдеще. Ще се насладите на пътувания и културни дейности. В този етап все още планирате живота си и предприемате стъпки за тази промяна.

През август и септември Венера влиза във вашия знак и ще внесе красота и хармония, необходимия на знака ви баланс и справедливост, която не може да бъде подценявана.

С началото на есента Слънцето влиза във Везни и носи светлина в живота ви. Прекарайте предстоящия месец в общуване с другите за да подобрите живота си. Ще се хармонизирате със Земята и ще видите красотата в простите неща.

Венера започва обратния си ход от 5 октомври това ще продължи 6 седмици. През тях е добре вие Везни да забавите темпото. Използвайте това време за да преосмислите смисъла на живота си и любовта. Внесете ред по отношение на финансите си и направете необходимото за да живеете спокойно. Не започвайте нова работа през този период. Нека спре ретроградния период на Венера и тогава нещата отново ще бъдат прекрасни.

До 23 ноември ще се занимавате с парични въпроси. Балансирайте бюджета си и не харчете излишно. Може да получите еднократно пари в брой. Изчакайте 16 ноември да дойде и тогава нещата ще започнат да се движат нормално.

Организирайте цялото си сезонно пазаруване и забавления между 23 ноември и Слънцестоенето на 22 декември. Не забравяйте да благодарите на всички, които са с вас, както и на служителите ви и обслужващия персонал. Приключете с всички задачи до 22 декември. Тогава спрете работа и се приберете вкъщи. Отдайте цялото си внимание на дома и хората, живеещи в дома ви. Те също искат да ви видят. Прекарайте времето си заедно и знайте, че сте добре дошли.

 

Жизнената сфера на Везните през 2016 г. ще бъде много интересна, динамична и определено незабравима.

Много любими за вас желания ще се превърнат в реално изживени незабравими моменти. Важното е да не пропускате възможности. Слънцето ще окаже ключово въздействие върху представителите на зодия Везни и ще внесе много позитив. Такава подкрепа може да се нарече изключителна, а през първата половина на годината Венера ще увеличи своето въздействие. И тогава Слънчевото въздействие, въпреки мощта си малко ще избледнее. Положителното влияние та тези две звездни тела ще доведе до прекрасни емоции за Везните, във финансово отношение нещата изглеждат малко по-други.

По-подробно 2016 от началото, ранен януари до втората декада на април за зодия Везни сферата на работа няма да е твърде успешна. За това не се правете на Супермен. Всъщност по това време ще имате много възможности, но не надценявайте потенциала си. Не се поддавайте  на илюзии и на хора, които ви ласкаят. Не ставайте зависими от никого. Ако получите незаслужена похвала, всъщност някой колега може да се опита да ви навреди, затова бъдете още по-внимателни в такава ситуация. Хороскопът за 2016 година, Везни, не ви препоръчва да влизате в открит „бой” тази година, защото много събития, които ви предстоят ще зависят именно от поведението ви в момента. Затова сложете си маската с усмивка на лице и с това свое действие ще завладеете най-високите нива. Първите месеци на годината се очертават стабилни в личните отношения и грандиозни събития не ви очакват.

От края на април до ранен юни 2016, Слънцето ще загуби силата си, а Венера ще повиши своя потенциал. Тези явления ще доведат до цяла гама от интересни моменти за зодия Везни. Лесно може да се потопите в безразсъдния свят на плътските удоволствия, но все пак не бъдете твърде безразсъдни в това отношение. Странно е, че в тази ситуация мъжете се държат много по-спокойно, въпреки, че традиционно през пролетта „си загубват главата”. Разбира се едно хубаво приключение ще ви подейства много добре, не се отказвайте, но все пак бъдете внимателни. Грешка  ще направите ако прекалено много се водите от импулсите си, добре е да мислите.

От средата на лятото и есента – първата декада целия Септември ще бъде много хармоничен период за Везните. На този етап Венера ще намали своята интензивност и сега е моментът да  погледнете двете страни на монетата. Първо трябва да се съобразите с това, че жизненото равнище на енергия на тялото ви леко ще намалее. Но това няма да бъде от голямо значение за вас, защото способността ви за работа едва ли ще бъде засегната. Обаче в духовния ви растеш ще се отрази повече. Принудете себе си да се случи нещо по-добро. Сега е важно обективно да погледнете и да се погрижите за психическото си здраве. Периодът е много подходящ за самоанализ, само съзерцание и търсене на вътрешна хармония.

От октомври до декември 2016 за вас, Везни, ще започне финалната фаза на годината, която се характеризира с общ спад на работните темпове. На този етап вие не трябва да обръщате твърде голямо внимание на бизнеса. Не поемайте твърде много проекти. Като цяло през 22016 година не преминавайте в пълна бойна готовност, защото това значително ще намали нивото на амбиция.

Основен хороскоп 2016 за зодия Везни

През 2016 година не започвайте големи проекти, които изглеждат откачено и нереално.

Задоволете се с малкото, което е сигурно за вас и не е необходимо да се претоварвате за да го имате. Заловете се за тази идея със сигурност ще постигнете добри резултати. Още повече, че в личен план ситуацията започва да се развива по най-добрия начин. Това се дължи на собствените ви цели и възможности. Като цяло в края на 2016 година Везните ще оценят каква интересна и необичайна година са имали.

 

Хороскопът на Везните за 2015 вещае победи и предизвикателства за този слънчев знак. Вашата нерешителна природа може да бъде проблем, затова не поглеждайте надолу и останете на позиция. Способността ви да бъдете дипломатични ви идва отръки през идните месеци.

Намерете вашия вътрешен интелект и освободете съзнанието си. Кариерата ви процъфтява през 2015, но не и без усилие от ваша страна.

В любовта вашият мирен и нежен начин на конфронтация може да предизвика проблеми.

В здравно отношение хороскопът на Везните съветва да се обърне внимание на здравето през ранната пролет. Тази година ще успеете да си отдъхнете мъничко във финансово отношение. Семейството е важно за вас, особено онези близки връзки. Приятелите ви виждат като източник на стабилност и сигурност.

Здравен хороскоп 2015

Новата 2015 година е благоприятна за Везните в здравно отношение. По-благоприятна от предходната. Звездите ви съветват да не бъдете небрежни спрямо своето здраве. Вероятни са някои душевни притеснения, свързани с роднини. Благоприятното влияние на Юпитер ще ви накара да се чувствате спокойни през първата половина на годината, известни притеснения ще ви разстроят кратковременно през втората половина на годината. Но някой скъп за вас човек ще ви помогне да възстановите душевния си мир.

Вашият късмет през 2015

Неочаквано щастие ви спохожда когато намерите нещо, което мислихте за загубено или изчезнало. Везните се свързват отново с приятели и групи, които ще ви вдъхновят и ще ви накарат да си поставите нови постижими цели. Екипният дух ще ви отведе далече. Все пак има нещо, което ще ви накара да се чувствате живи и много по-щастливи, не е груповата работа и екипа, а нещо, което вие сами ще постигнете.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...