Близнаци

БЛИЗНАЦИ

(21. V - 21. VI)
Девиз: “Аз знам”
Елемент: въздух
Планета: Меркурий
Цветове: жълто
Камъни: ахат
Щастливо число: 5
Хармонични знаци: Лъв, Везни, Овен, Водолей
Цвете: момина сълза
Силни страни: литература, поезия, журналистика, чужди езици, психология, философия
Възможни здравословни проблеми: нервна система, бели дробове, рамене, ръце

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

AMPECO: Solutions for charge point & shared mobility operators

 

 

Годишен хороскоп Близнаци

2018-01-01Годишен хороскоп за зодия Близнаци 2018г

Плутон и Сатурн минават през тайната зона на зодия Близнаци. 2018 е година, през която другите гласуват за вас и ви осигуряват подкрепа. Ангелски инвеститори ще ви гледат благосклонно и ако това ви харесва може да постигнете добри приходи.


Кариерата ви все още е променлива и е тласкана от изкуството заради Нептун, който се намира в 10ти дом. Ако имате талант може да популяризирате своя бизнес чрез изкуството.


Близнаците ще почувстват последиците от трите ретроградни цикъла на Меркурий през 2018 година, което ще се прояви във вашите парични, трудови и кариерни сектори. През 2018 ще имате моменти за преоценка на кариерното си развитие. Работата ви ще има растеж тъй като Юпитер преминава през вашата зодия.

На 15 май Уран ще се появи в зодията ви. Ще позволи повече вълнение на духовно ниво, може да се потопите в окултното или практиките за медитация. Към края на ноември Юпитер навлиза в зоната на партньорство, което ще ви донесе предложения за брак и обещания не само към края на годината, но и през 2019 година. Внимавайте и мислете добре.

Специфики

На 19 февруари светлината на прожекторите е във вашата кариера и репутация, затова се уверете, че работите честно. Погледите ще бъдат вперени във вас, затова внимавайте за отрицателни настроения и клюки. Това е подходящо време за насърчаване на бизнеса и кариерни перспективи.

От 23 март до 15 април Меркурий е ретрограден. Това може да доведе до забавяне в работен план. Възможна е внезапна промяна в часове и дати на срещи. Ще се промени и социалния ви кръг на 24 април когато Хирон ще влезе в зоната ви на приятелство. Може да привлечете изненадващи приятели. Близките ви сътрудници ще се опират на вас и ще ви съветват.

От 22 май се вижда, че слънцето осветява знака ви и това означава, че е време Близнаците да заблестят. Кажете това, което ви е на сърцето с доброта и нежност към своите близки хора. За едни от вас периодът е подходящ за пътувания, а за други ще бъде интерестно да бъдат себе си, да са автентични и честни.

Новолунието на 13 юни ще постави ново начало за проектите в живота ви и ще ви даде време да преосмислите новите си идеи. Подредете приоритетите си и се уверете, че всички факти са верни. Отстранете всички неточности и фалш, иначе те ще ви следват през цялата година.

Слънчевото затъмнение на 13 юли е във вашето финансово пространство и носи на зодия Близнаци нов паричен старт. Разпределете бюджета си, направете си планове за управление и обмислете начини за повече печалби. Продайте всичко ненужно и преобразувайте в пари нежеланите стоки. Това е месецът за събиране на средства и банкиране. Не е време за заеми и харчове. Обърнете внимание на това.

От 26 юли до 19 август фокусът ще бъде в близкото ви обкръжение, очаквайте известно напрежение в отношенията с близките ви. Това може да се отрази върху предстоящо пътуване и може да се наложи да промените плановете си. Ако сте далече в този момент може да пропуснете ползи или да изпуснете подходящи контакти.

След 23 септември ще бъдете щастливи и ще имате желание за развлечения. Ще имате оптимистична нагласа и дух на забавление.Тонът се променя когато Слънцето смени позицията си и вие ще започнете да обръщате внимание на малките неща. Подредеността ще бъде във ваша полза в този момент, ако не сте добре организирани няма да получите много от очакваното.

Между 17 ноември и 6 декември ще имате време за отдих. Продължете с планирането на забавни събития, но ги отложете за по-късен етап. Рискови инвестиции не са препоръчителни през този период. Всички заложи и хазартни игри през този период ще бъдат непродуктивни.

На 8 ноември Юпитер влиза в зоната на взаимоотношенията и ще получите тласък с партньорствата си. Този растеж ще продължи през следващите 12 месеца и ви предлага много възможности за да намерите своя духовен партньор и да се установите. Ще има много кандидати, затова изберете най-добрия за вас самите. Нуждаете се от някого, с когото да се държите ръка за ръка заедно в живота.

След 23 ноември ще видите своя партньор, но ако няма такъв човек, то вие ще се постараете да намерите някой, който да ви обича. Това е началният период, през който да станете двойка и се поддържа от Слънцето и Юпитер.

 

 

2016 година за представителите на Близнаците ще бъде много успешно, динамично и хармонично време!

Може би не толкова простичко, колкото на вас ще ви се иска, но много  положителен в енергийно отношение период.

На първо място трябва да отбележим промените на Меркурий, свързани с Близнаците за 2015 година. Това не означава глобална промяна на позицията на планетата, а силно въздействие от негова страна. Представителите на този зодиакален знак ще бъдат в позиция да получат голям напредък и израстване в кариерата. Това има значение и за партньорския бизнес. Отново тук трябва да се помисли индивидуално, защото едно истинско сътрудничество на Близнаците е фокусирано към успеха и е в хармония с околната среда. Нарастващата енергия на 2016 ще се изрази в достигане на мечтите ви.

Основен хороскоп 2016 за зодия Близнаци

Зимата и ранната пролет на 2016 година до 10ти април няма да е изпълнена с невероятни събития. Това е времето, когато Плутон е активен и в добавка на него Юпитер, който също не е с положително въздействие над представителите на зодия Близнаци. Накратко, през този период по-добре не планирайте значими събития като сватби или споразумения между дружества. Много е вероятно да не получите желания резултат. Обаче това не означава да бездействате или да се въздържате от каквото и да било, просто обръщайте внимание на тези съвети, те са ви даденост. Началото на годината за зодия Близнаци ще бъде период на тишина и спокойствие, време да се потопите във вътрешния си свят.
 
От средата на април до ранното лято на 2016 година ситуацията ще се промени. Започнете с бавен ход, без да се отклонявате от целите си. Дръжте се с хората така, както бихте искали да се отнасят с вас. Хората с остър език не бива да забравят това. До започването на лятото трябва да бъдете едновременно много мъдри и честни. След това ще имате възможност да се проявите в любимата ви сфера и професионалния ви свят. Важното е никога да не пресилвате нещата. Предложете възможност, но не изисквайте нищо. Ако искате да привлечете хората около вас, започнете със самите себе си. Покажете своите предимства, а не недостатъци, дайте най-доброто от себе си. Сега може би си мислите, че не сте способни на това, но не е вярно. Близнаци и зодия Рак проявяват признаци на духовни или идеологически лидери, често против собствените си желания. Може да го наречете късмет, съдба или нещо друго, но важното е, че 2016 година ще ви даде нужните предупреждения.

Остатъкът от годината от юни до декември ще се слее в едно. Лятото ще донесе опитът, а зимата ще постигне резултатите. През 2016 Близнаците ще бъдат в състояние да постигнат целите си когато се мобилизират. Много неща ще се променят за вас, ще се сблъскате с много нови нюанси. Разбира се нищо не се постига без малко затруднения. В този момент на трудни промени нечие чуждо поведение може да ви разочарова. Не трябва да приемате това поведение твърде лично, всеки има свои собствени проблеми, но ако се стигне до спорове нещата значително ще се усложнят. За вас е важно да се научите да „сърфирате” през всички тези социални елементи на съвременното общество. През лято 2016 и началото на есента, ще имате много възможности за обучение. Важното е да не губите доверие във вас самите и да не забравяте, че с лице към трудната ситуация винаги има на кого да се доверите.

Краят на 2016 година ще ви очарова. Няма съмнение, че удивлението ще настъпи с голяма изненада. Въпреки това не се отклонявайте от собствените си сили и не се самозабравяйте. Вие не сте сами и успехът не е единствено и само за вас. Действайте с усещането за духовност, ако бездушието ви налегне изведнъж може да загубите всичко, което сте градили през годините. Забравете незаинтересоваността , алчността и егоизмът.

 

Хороскопът за Близнаци 2015 предсказва, че нещата се подобряват за вас. Вашите финансови проблеми вече са само спомен. Съществуващите бизнес възможности направо падат пред вас. Хоризонтите ви продължават да се разширяват през тази година. Не позволявайте на друг да отвлече вниманието ви по пътя към успеха.

В любовния живот на Близнаците се наблюдават някои дребни проблеми. Любовта може да дойде под формата на вече съществуващо приятелство. Връзките ви с приятелите и семейството зависят от това, колко сте близки едни с други. Забравете всички стари нагрубявания и започнете наново.

Здравето ви се запазва относително стабилно, с изключение на някои очни проблеми и проблеми със синусите. Близнаците, слънчевият знак, най накрая ще спечелят по отношение на финанси и кариера.

Здравен хороскоп 2015

Близнаци, през 2015 е вероятно някои стари ваши болежки да напомнят за себе си, заради въздействието на Сатурн върху вас. Но през тази година ще се излекувате от здравословен проблем, който ви тормози от минали времена. Ако е нужно лечение, доверете се на традиционната медицина и благословете оздравяването си. По този начин ще сложите край на настоящите си заболявания и ще се предпазите от възникването на нови.

Вашият късмет през 2015

Вие ще се наречете супер продавач на годината, с прекрасните си ораторски способности. Щастливата планета Юпитер кара нещата да се случват бързо. Въоръжени  с правилните думи и факти, ние ще блеснете с вашата компетентност. Намирате правилните думи, правилните неща за продаване и правилното време за приказване с когото трябва. Вашето самочувствие ще ви накара да мислите грандиозно. Всъщност, идеите, които са ви в главата са наистина големи. Вие подкрепяте думите си с действия. Трябва да заложите на нагласата, че не бива никого да игнорирате. Така ще постигнете онова, което другите не могат.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...