Годишен хороскоп 2011

Публикувано на 09-11-2010 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2011

Кратък и сбит хороскоп за всяка една зодия за 2011 година. Очаквайте пълен Годишен хороскоп 2011 съвсем скоро!!!

Овен: Според всички астрологични прогнози 2011 , ще  е изключително щастлива за Овните. Ще жънат успехи и постижения. Една година, през която напрежението и проблемите ще са далеко от вас. Успеха ви е гарантиран, но все пак ще имате и трудности, но те ще са породени повече от вашия прибързан огнен нрав.

Телец: Хороскопа прогнозира късмет и благоприятна за всички Телци през 2011. Семейство и приятели ще ви подкрепят във всички аспекти на вашия живот. От гледна точка на кариерата ви, положителните резултати са гарантирани при условие, че дадете всичко от себе си и бъдете упорити.

Близнаци:
Според хороскоп 2011, тази година ще бъде изключително благоприятна за всички Близнаци. Година на добри резултати. Близнаци вашите близки ще ви подкрепят постоянно. 2011 няма да ви донесе сериозно напрежение и притеснения.

Рак: 2011 за Раците им вещае една година на благоприятните възможности. Ще се постигне стабилност в  кариерата си , финансите и отношенията с интимния партньор. Една година на пълно щастие . Инвестиции ще ви донесат добри печалби, без притеснение рискувайте!

Лъв:
Астрологичните прогнози за 2011 на тази зодия вещаят хубави моменти, но и доста притеснения при Лъвовете. Ще имате възможност да израснете в кариерата си. Трябва да сте търпеливи и упорити в интимния си живот. Но, не бива да се притеснявате вие имате силна енергия и ще се справите с всичко.

Дева:
Според звездите Девите, ще имат една наистина добра година и ще успеят най- накрая да реализират професионалните си проекти, които дълго време се бавеха. Вие ще се насладите на славата и уважението и ще бъде в светлината на прожекторите през 2011 г. в работен план. Ще изпитвате известна несигурност в интимен план.

Везни:
Според хороскопа за 2011, Везните ще имат по-добра година. Малки пречките биха могли да попречат да се реализирате в областта на кариерата и финансите, но в крайна сметка ще успеете. С вашата упорита работа, ще си проправите път към успеха. Годината също така е отлична за любов и нови познанства.

Скорпион:
В астрологически прогнози на Скорпион през 2011 г. ще бъде на безкрайни възможности с благоприятен резултат във всички аспекти на живота. Една добра година като 2011 г., ще им позволи да постигнат неща, за които отдавна мечтаят. Няма да имат сериозни препятствия и трудности.

Стрелец:
Новата 2011 година ще бъде малко посредствена за Стрелците. Ще  трябва да са наясно с финансите си като показател за техния успех. Възможни са загуби. Въпреки това, по отношение на работа, ако съумеят да се задържат като най- добрите , то  успехът е гарантиран. Ще имат леки неразположения в здравословен план. Интимна връзка ще ги обезпокой.

Козирог: Една наистина отлична година за всички Козирози ще имат блестящи резултати  в областта на кариерата, финансите и интимни отношения. Все пак да не подценяват късмета си, разбира се, че ще имат и препятствия. Всичко до което се докоснат ще върви и ще носи добри резултати, не бива да се подават на мързел.

Водолей:
За Водолей прогнозата за 2011  предвижда една година на  върхове и спадове. Пречки и препятствия ще има по пътя ви, но с труд и усилия ще успеете да ги преодолеете. Няма да ви бъде лесно, но няма да имате проблеми с които да не можете да се справите.

Риби: Годината няма да е така благоприятна за представителите на зодия Риби – ще им носи различни и променливи резултати. Няма да успеете да реализирате в професионален план, но пък ще имате задоволителни резултати. Много вероятно е да имате притеснително здравословно натоварване.

Всички ХОРОСКОПИ 2011 събрани на едно място... тук...


Етикети: 2011, годишен хороскоп, зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация