Водолей

ВОДОЛЕЙ

(21. I - 19. II)
Девиз: “Аз мога”
Елемент: въздух
Планета: Уран
Цветове: лилаво, зелено
Камъни: кехлибар, аметист
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Близнаци, Везни, Овен, Стрелец
Цвете: орхидея
Силни страни: реклама, медии, астрономия
Възможни здравословни проблеми: вени, стъпала, сърце

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Годишен бизнес хороскоп Водолей

2013-01-01Бизнес хороскоп 2013 година

2013 година предупреждава зодия Водолей да внимава с личния бюджет.

Всички представители на тази зодия, които упражняват творчески професии ще имат добра реализация през 2013. Популярността им ще нарасне! Много е вероятно да получат световно признание.

Непредвидими разходи ще ви накарат да вземете пари на заем от влиятелен познат. Кредита не бива да ви притеснява, защото може да имате доверие на тази човек.

Водолей трябва да е особено внимателен в периода Май и Юни за да не стане обект на финансова измама и то от близък приятел.  Не позволявайте на хората от вашето обкръжение да се облагодетелстват с вашите пари.

Семейните представители на тази зодия ще се вложат своите спестявания в нов дом, ремонт на сегашното жилище или стартиране строеж на къща.

Важното през 2013 година Водолей да внимава с паричните си ресурси! Не харчете неразумно! Желателно е да не давате пари на заем!  Не позволявайте да ви шантажират за пари!

 

Ще стартирате силно 2012 година! Ще се радвате на нови проекти и възможности за реализация. Личната ви енергия ще бъде на завидно ниво и ще успявате да лансирате индивидуални идеи в служебен план.

Колегите  ще работят с вас не против вас! Началниците ще одобряват всяко едно действие. Завистници  ще  се опитат да ви въвлекат в интрига, но вие лесно ще се справите с дадената ситуация.

Новата година ще ви донесе много финансови успехи. Ще се радвате на материална стабилност през 2012! Много е вероятно да получите повишение на работната заплата. Неочаквано наследство ще ви изненада. Може да спечелите пари и от лотария, но е нужно да играете примерено и умно! Доходи от нови източници ще получите през първите три месеца на годината.След първото тримесечие ще има затишие във финансовите ви дела. Късмета ще се върне при вас отново през Септември!

Последните четири месеца от новата година ще са най- силни. През този период ще берете плодовете на вашия труд и ще се радват е на заслужено признание.

 

Пълен хороскоп за вашия бизнес и кариера. Ще се наложи през новата година да се фокусирате върху своята работа и кариера.

Желателно е да водите много стриктно своя бюджет за да не изпадате в моменти на безпаричие. Дори ако е възможно, Водолей открийте си спестовна сметка и всеки месец внасяйте определена сума.

Юли  и Август 2011 година ще са много не сигурни за вас. Ще имате сериозни неприятности с нови колеги или партньори, за това е желателно да имате спестявания на които да разчитате.

Вниманието ви ще бъде привлечено от важни проблеми в работен план и е много вероятно да започнете търсенето на нови перспективи за работа и бизнес. Ако сте практични, то ще успеете да постигнете много и са възможни финансови бонуси, които не сте очаквали.

Април и Май ще ви предоставят редица шансове да спечелите допълнителни пари – премии или от лотарийна игра.

2011 ще ви научи на търпение. Уважавайте мнението на хората около вас и не пренебрегвайте съвети дадени ви от възрастни колеги и партньори.

Много добър финансов период за Водолей ще бъде Октомври – Декември 2011 година. Трябва да сте честни и да говорите по- малко от обикновено. Не е желателно да споделяте никаква конфиденциална информация свързана с работата ви. Вашата честност ще бъде възнаградена и ще даде тласък на кариерата ви.

Важното е да се фокусирате върху своята работа. Годината ще ви предостави множество възможности за социални дейности и създаването на полезни контакти.

 

Още с настъпването на 2010 година вие ще имате сериозни притеснения около вашата работа и кариера. Ще търсите отговор на множество въпроси, които ви вълнуват. Ще анализирате постигнатото до момента и непрестанно ще търсите нови алтернативи за развитие.  Ще жадувате промяна, ще искате да  узнаете своето бъдеще!

Годината ще бъде благоприятна за всички Водолей, които работят и се опитват да градят кариера. Нови свежи финансови постъпления. Тези от вас, които имат семеен бизнес, ще успеят да го стабилизират и най- накрая и ще се почувстват спокойни. За съжаление втората част на годината ще донесе множество дребни проблеми и напрежение в работен план. Водолейте занимаващи се с компютърни технологии и енергетика ще имат добри успехи и постижения.

Благодарение на Юпитер и неговото разположение в 1-ви дом, ще ви донесе много благоприятни алтернативи за вашата кариера. Въпреки това ще се наложи да лавирате много добре в комуникацията с вашето началство. Не се притеснявайте да искате помощ, когато не разбирате или не знаете нещо. Годината дава зелена светлина за всякакъв вид  инвестиция в строежи и недвижими имоти. Все пак ще имате малки спорове за собственост върху земя, но това не бива да ви отчайва. Бъдете по мнителни от всякога за да може да избегнете определени лъжовни моменти.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Луната днес ви съветва ...16.04.2014
16-04-2014 06:00
Луната днес ви съветва ...16.04.2014

Успехи на работното място. Не отлагайте важни срещи. Периода е благоприятен за влизане в съдружие....


Седмичен хороскоп
14-04-2014 10:00
Седмичен хороскоп

ОВЕН През първия делничен ден ще бъдете изцяло погълнати от някои свои ангажименти в...


Любовен хороскоп 2014
07-02-2014 10:00
Любовен хороскоп 2014

ОВЕН 2014 ще бъде динамична и спорна в интимният живот на зодия Овен.  Прочети целият хороскоп...


Любовен хороскоп 2014 за зодия Риби
06-02-2014 16:00
Любовен хороскоп 2014 за зодия Риби

Редица покани за социални мероприятия и приятелски сбирки. Ще се радвате на добра комуникация с хората...


Любовен хороскоп 2014 за зодия Водолей
06-02-2014 14:00
Любовен хороскоп 2014 за зодия Водолей

Планетата на любовта Венера е във вашият знак в периода от март до началото на април. Очаквайте интересни...